Νέα αρχή, νέα Φώφη Γεννηματά;

Νέα αρχή, νέα Φώφη Γεννηματά;

«Καθαρή εντολή» ζητούσε και την έλαβε. Η Φώφη Γεννηματά, που επικράτησε του Νίκου Ανδρουλάκη σε αυτή την ενδοοικογενειακή αναμέτρηση, καλείται πλέον να προχωρήσει στην συγκρότηση του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, με ανοιχτές και δημοκρατικές διαδικασίες, αλλά και κρατώντας τις… ισορροπίες ως προς τους συνυποψηφίους της!

Κατέχοντας πλέον… τριπλό αξίωμα, καθώς είναι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αλλά και του νέου φορέα – ο οποίος, ωστόσο, δεν αναμένεται να συγκροτηθεί πριν το 2018 – η κυρία Γεννηματά θα επιδιώξει να διατηρήσει την ενότητα που υποσχέθηκε, αλλά κυρίως να αποδείξει ότι πράγματι κάτι αλλάζει από εδώ και στο εξής στο χώρο της Κεντροαριστεράς. Και να διαψεύσει, με αυτό τον τρόπο, όσους υποστήριζαν ότι η εκλογή Γεννηματά δεν θα προσφέρει κάτι στο νέο πολιτικό φορέα, αφού ως επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ό,τι μπορούσε να κάνει δημοσκοπικά… το έκανε!

Η συμμετοχή του κόσμου, πάντως, και στον δεύτερο γύρο των εκλογών αυτών, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες και τις συνήθως χαμηλές επιδόσεις των επαναληπτικών εκλογικών διαδικασιών, δείχνει ότι ο πολιτικός χώρος του Κέντρου εξακολουθεί να αφορά σε ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας. Μιας κοινωνίας, που δεν είναι πλέον ανεκτική στις επαναλήψεις λαθών, παλαιοκομματικών συμπεριφορών και πολιτικών κοκορομαχιών. Και μάλιστα, όταν πρόκειται για ένα φορέα που θα είναι πολυτασικός και ο κάθε αρχηγός εντός της ίδιας παράταξης θα έχει τη δική του τάση…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter