Νέα αρχηγική εμφάνιση Δένδια με μήνυμα σε Μητσοτάκη και ακροδεξιούς της ΝΔ

Νέα αρχηγική εμφάνιση Δένδια με μήνυμα σε Μητσοτάκη και ακροδεξιούς της ΝΔ

Με ύφος αρχηγού κόμματος και αποφασιστικότητα ο Νίκος Δένδιας πήρε για δεύτερη φορά τα ηνία κατά τη χθεσινή συνεδρίαση στη Βουλή και με σαφή αντιφασιστική ρητορική εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του διαγραφέντα Κωνσταντίνου Μπογδάνου που παραδέχθηκε ότι κατέθεσε στεφάνι στο Βίτσι μαζί με τα απομεινάρια της Χρυσής Αυγής.

Ο υπουργός Εξωτερικών που και τον περασμένο Απρίλιο έχει πραγματοποιήσει μια αντίστοιχη αρχηγική εμφάνιση χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα κατά τη συνάντησή του με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κάτι που είχε κάνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τρέχει διαμηνύοντας πως εκτελούσε δικές του εντολές, χτύπησε το χέρι στο έδρανο και με δυναμισμό απάντησε στο αντικομμουνιστικό παραλήρημα Μπογδάνου, στέλνοντας παράλληλα σαφές μήνυμα στο στενό περιβάλλον Μητσοτάκη.

«Όσο εκπροσωπώ εγώ την κυβέρνηση εδώ δεν θα ξαναγίνει τέτοια προσπάθεια. Για να είμαστε συνεννοημένοι όλοι. Δεν κάνουμε αποτίμηση του παρελθόντος» τόνισε με αυστηρότητα ο Νίκος Δένδιας, φράση που ενόχλησε όπως φάνηκε πολλούς από την «γαλάζια» ακροδεξιά πτέρυγα, με πρώτο και καλύτερο τον Άδωνη Γεωργιάδη που σε σημερινή του τηλεοπτική εμφάνιση έσπευσε να υπενθυμίσει ποιος είναι ο… αρχηγός της ΝΔ και πρωθυπουργός της χώρας.

Άραγε θα τρέξει και αυτή τη φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης να πάρει τη δόξα υπενθυμίζοντας ποιος κάνει κουμάντο τελικά;

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter