Νέα αθλιότητα από το Πρώτο Θέμα: Δημοσίευσε… γυμνή φωτογραφία τραυματία

Νέα αθλιότητα από το Πρώτο Θέμα: Δημοσίευσε… γυμνή φωτογραφία τραυματία

Συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και ενός αλλοδαπού σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στον οικισμό Συντριβάνι, στον Ασπρόπυργο.

Ο άνδρας, που φέρεται να πυροβόλησε εναντίον ομάδας της ΟΠΚΕ, τραυματίστηκε από πυρά αστυνομικών στα πόδια. Ωστόσο, κάπου εκεί… αναλαμβάνει η ιστοσελίδα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, που, πέρα από κάθε λογική, δημοσίευσαν φωτογραφίες από τον γυμνό τραυματία ο οποίος κείτεται αιμόφυρτος στο έδαφος, την ώρα που άνδρας της ΟΠΚΕ του παρέχει τις πρώτες βοήθειες. 

Στον βωμό λίγων «κλικ» δε δίστασαν να δημοσιεύσουν την επίμαχη φωτογραφία με ελάχιστη μόνο επεξεργασία, παρά το γεγονός πως το θέαμα είναι πολύ σκληρό. Στο μεταξύ, στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μία ακόμα φωτογραφία, με την «αράχνη» της ίδιας ιστοσελίδας, η οποία δεν έχει υποστεί επεξεργασία ούτε στα… βασικά σημεία, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερα ερωτήματα.

Σημειώνεται πως οι αστυνομικοί παρείχαν στον τραυματία τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Το πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε κατά των αστυνομικών κατασχέθηκε, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter