Νέα βόλτα της Μαρέβας με φίλες στα Χανιά

Νέα βόλτα της Μαρέβας με φίλες στα Χανιά

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, συνεχίζει να γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της, την καραντίνα και τις οδηγίες για την πανδημία. Μετά τις περίφημες εκδρομές σε Πάρνηθα και Καλαμάτα, και τρίτο ταξιδάκι προέκυψε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ή Μαρέβα Γκραμπόφσκι, πήγε νέα βόλτα στα Χανιά, απ όπου αναχώρησε χθες στις 19:26 με την πτήση ΟΑ 337. Μπήκε από τη δυτική πύλη του αεροδρομίου και την συνόδευσαν μαζί με δύο φίλες της, κατευθείαν στην πίστα. 

Το γεγονός αποκάλυψε με τουίτ ο εκδότης του Documento Kώστας Βαξεβάνης:

Το νέο εκδρομικό επεισόδιο έρχεται πέντε μέρες μετά την υπόθεση «Καλαμάτα».Τότε πήγε στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα

με το πρόσχημα ότι συνόδευε στελέχη του οίκου Dior. Στο μπαράζ των δημοσιευμάτων, που ακολούθησαν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου μέσω διαρροής στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δικαιολόγησαν απόλυτα το νέο ταξίδι της συζύγου του πρωθυπουργού, κατηγορώντας όλους τους άλλους Έλληνες που κάθονται στα σπίτια τους, που στέλνουν sms για να βγουν, που κλείνονται από τις 10 το βράδυ… για «μικρότητες» και «χυδαιότητες»:

«H χυδαιότητα κάποιων έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Οφείλουμε να σημειώσουμε λοιπόν ότι η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη δεν πήγε στην Καλαμάτα για εκδρομή, αλλά κατόπιν της προβλεπόμενης έγγραφης άδειας από την Πολιτική Προστασία, συνοδεύοντας στελέχη του οίκου Dior, ενός από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως, που ήρθαν στη χώρα μας προκειμένου να ερευνήσουν ύστερα από περιήγηση σε μουσεία, τη δυνατότητα η νέα τους collection το 2021 να έχει αναφορά στην Ελλάδα με αφορμή και τα 200 χρόνια από την ανεξαρτησία».

Ωστόσο τέτοιου είδους άδειες δεν προβλέπονται, αλλά αυτό είναι ψιλά γράμματα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter