Νέα βράβευση για την SEAT

Νέα βράβευση για την SEAT

Η SEAT κατακτά το βραβείο SMARTBEST 2017 για την ενσωμάτωση της υπηρεσίας Amazon Alexa στη γκάμα της.

Μετά την απονομή του βραβείου “Best Buy Car of Europe 2017” του AUTOBEST στο SEAT Ateca, η Ισπανική μάρκα αναγνωρίζεται και πάλι από τον ανεξάρτητο Ευρωπαϊκό οργανισμό, ο οποίος ανακοινώνει την υποψηφιότητα του SEAT Ibiza ως ένας από τους έξι φιναλίστ του φετινού θεσμού. Το διακεκριμένο Eυρωπαϊκό αυτοκινητιστικό βραβείο “Best Buy Car of Europe” επικεντρώνεται για την τελική επιλογή ανάμεσα στα υποψήφια μοντέλα στην αξιολόγηση κριτηρίων όπως σχεδίαση, άνεση, δυναμική συμπεριφορά, value for money, δίκτυο εξυπηρέτησης και after sales service.

Η κριτική επιτροπή του θεσμού AUTOBEST αποτελείται από 31 δημοσιογράφους του ειδικού τύπου, από 31 διαφορετικά Ευρωπαϊκά κράτη και ως εκ τούτου αποτελεί το μεγαλύτερο αυτοκινητιστικό πάνελ λόγω του αριθμού των εκπροσωπούμενων χωρών. Στα τέλη Νοεμβρίου, τα μέλη του θεσμού θα οδηγήσουν τα έξι αυτοκίνητα φιναλίστ και θα τα υποβάλουν σε εξαντλητικά και απαιτητικά test στη πίστα Vairano στην Ιταλία. Εκεί ένας νικητής θα ανακηρυχθεί “Best Buy Car Europe” by AUTOBEST 2018, ο οποίος και θα ανακοινωθεί στις 15 Δεκεμβρίου.

Το νέο SEAT Ibiza ξεχωρίζει για την προηγμένη τεχνολογία που προσφέρει σε επίπεδο ασφάλειας, συστημάτων υποβοήθησης οδηγού και συνδεσιμότητας. Επιπρόσθετα με την νέα πλατφόρμα MQB A0, το νέο Ibiza είναι πιο συμπαγές εξωτερικά και πιο ευρύχωρο εσωτερικά. Το νέο SEAT Ibiza απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία και αξιολογήθηκε με 5 αστέρια στις δοκιμές ασφαλείας του ανεξάρτητου οργανισμού Euro NCAP πετυχαίνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα. Η πλήρης γκάμα κινητήρων του Ibiza αποτελείται από υπερσύγχρονους κινητήρες βενζίνης με 4 διαφορετικές αποδόσεις, έναν κινητήρα CNG και κινητήρες πετρελαίου με 3 αποδόσεις. Όλα τα κινητήρια σύνολα ξεχωρίζουν για την εξαιρετική τους απόδοση, τις εντυπωσιακές τους επιδόσεις, τη χαμηλή κατανάλωση και τις μειωμένες εκπομπές ρύπων.

Η απονομή του βραβείου SMARTBEST 2017 του AUTOBEST στη SEAT για την πρωτοποριακή ενσωμάτωση της διαδραστικής φωνητικής υπηρεσίας Alexa της Amazon στη γκάμα της είναι μια ακόμα κορυφαία διάκριση για την Ισπανική μάρκα. Το SMARTBEST είναι το πρώτο βραβείο στο κόσμο που αφορά τη συνδεσιμότητα στην αυτοκινητοβιομηχανία. Η συνεργασία της SEAT με την Amazon και η ενσωμάτωση της υπηρεσίας Alexa, αποτελεί πραγματικό ορόσημο για τη εταιρεία και δίνει μεγάλη ώθηση στο ψηφιακό οικοσύστημα και τη συνδεσιμότητα της, τοποθετώντας την στους πρωτοπόρους του τομέα αυτού στην Ευρώπη. Η υπηρεσία Alexa θα είναι διαθέσιμη μέχρι τα τέλη του έτους στο Leon και το Ateca και το επόμενο έτος στο Ibiza, το Arona και το νέο μεγάλο SUV.

Η αναγνώριση της SEAT από τον ευρωπαϊκό ειδικό τύπο, επιβεβαιώνει ότι οι καλές εποχές που βιώνει η ισπανική μάρκα ήρθαν για να μείνουν. Η SEAT όχι μόνο επιτυγχάνει θετικά οικονομικά αποτελέσματα αλλά εφαρμόζει και τη μεγαλύτερη επιθετική προϊοντική πολιτική στην ιστορία της με το λανσάρισμα του Ateca, Leon, Ibiza, Arona και του μελλοντικού νέου μεγάλου SUV.

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

26/06/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter