Νέα δεδομένα στην υπόθεση Επστάιν: Στα χέρια του FBI η σύντροφος του χρηματιστή

Νέα δεδομένα στην υπόθεση Επστάιν: Στα χέρια του FBI η σύντροφος του χρηματιστή

Η Γκίσλειν Μάξουελ, σύντροφος του Τζέφρι Επστάιν, συνελήφθη από το FBI, καθώς θεωρείται ύποπτη για συμμετοχή και οργάνωση των αποτρόπαιων πράξεων του χρηματιστή.

Το NBC News μεταδίδει ότι η Μάξουελ συνελήφθη στην Ανατολική Ακτή με κατηγορίες για τον χρηματιστή και αναμένεται να εμφανιστεί σε ομοσπονδιακό δικαστήριο μέσα στην ημέρα. Η Μάξουελ κατηγορείται για συμμετοχή και οργάνωση των βιασμών και αποπλανήσεων ανήλικων για λογαριασμό του χρηματιστή.

Παράλληλα, το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ προσπαθεί να οδηγήσει τον πρίγκιπα Άντριου της Βρετανίας σε κατάθεση, προσπαθώντας να βρει περισσότερα στοιχεία για τον εντοπισμό συνεργών του χρηματιστή στις αποτρόπαιες πράξεις του.

Οι ΗΠΑ πιέζουν τη βρετανική βασιλική οικογένεια, προκειμένου ο δευτερότοκος υιός της βασίλισσας Ελισάβετ να μιλήσει για τις σχέσεις του με τον Επστάιν ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο κελί του τον Αύγουστο του 2019.

Ο Επστάιν, σύμφωνα με τη δίωξη που του είχε ασκηθεί από δικαστήριο της Νέας Υόρκης, προσέφερε χρήματα σε ανήλικα κορίτσια ούτως ώστε να συνευρεθεί μαζί τους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter