Νέα Δημοκρατία: Απογοήτευση για την εικόνα… σκορποχώρι της συγκέντρωσης στο Θησείο (Video)

Νέα Δημοκρατία: Απογοήτευση για την εικόνα… σκορποχώρι της συγκέντρωσης στο Θησείο (Video)

Κατώτερη κάθε προσδοκίας αλλά και σε σχέση με τα ποσοστά που δίνουν οι δημοσκοπήσεις στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ήταν η κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου, στο Θησείο, με ομιλητή τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

O απερχόμενος πρωθυπουργός μίλησε σε οπαδούς του κόμματος σε ένα μικρό χώρο λίγες ώρες πριν πέσει αυλαία στην προεκλογική εκστρατεία και τεθεί σε ισχύ η απαγόρευση όλων των προεκλογικών δραστηριοτήτων, σε μια ισχνή συγκέντρωση που παρέπεμπε σε επαρχιακή πόλη.

Το οξύμωρο είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είδε «συγκλονιστική παρουσία, ασύγκριτα μεγαλύτερη από αυτή του 2019» με το σύνθημα «όλη η Ελλάδα είναι μπλε» να ακούγεται από τους παρευρισκόμενους. Κι όμως τα ίδια τα πλάνα από drone δείχνουν την απήχηση –τουλάχιστον στους δρόμους και τις πλατείες-των απόψεων της ΝΔ ενόψει της κρίσιμης αυριανής αναμέτρησης,

Ουδεμία σύγκριση βέβαια μπορεί να γίνει με την προχθεσινή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα όπου οι παρευρισκόμενοι ήταν εμφανώς πολλαπλάσιοι από αυτούς του Θησείου.

Μένει να φανεί βέβαια η εικόνα αυτή και στις κάλπες το επόμενο 24ωρο και όλα δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ θα ανατρέψει τα «προγνωστικά» των δημοσκόπων…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter