Νέα Δημοκρατία κι ό,τι θυμάται χαίρεται!

Νέα Δημοκρατία κι ό,τι θυμάται χαίρεται!

Εκεί στη ΝΔ μάλλον έχουν χάσει τ’ αβγά και τα πασχάλια, δεν εξηγείται αλλιώς που προσπαθούν να κάνουν αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ… με συνεχή αυτογκόλ.
Ή έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα ή απλά τους έχει πανικοβάλει τόσο πολύ η πραγματικότητα (και οι δημοσκοπήσεις) που κόλλησε η βελόνα τους στο 2013, άντε στο 2015!

Αυτή τη φορά εμφανίζονται μνημονιακότεροι των εαυτών τους για να χτυπήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, λες και αυτό καίει τους Έλληνες σήμερα που έχουν μείνει μήνες στα σπίτια τους, που έχουν χάσει δουλειές, εισοδήματα, επιχειρήσεις, όνειρα, ελευθερία και που δεν ξέρουν αν αύριο βρουν ένα κρεβάτι στο νοσοκομείο.

Για να μην πούμε πως δεν ξέρουν αν βγουν βόλτα και αν φάνε ξύλο από τους πραιτοριανούς του Μητσοτάκη και του Χρυσοχοΐδη…
Τέλος πάντως, στο θέμα μας…

Λένε σήμερα σε ανακοίνωσή τους οι γαλάζιοι:

«Ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε ότι οι ηχογραφήσεις των Eurogroup όχι μόνο έγιναν εν γνώσει του κ. Τσίπρα και των υπουργών του αλλά συνεχίζονταν καθ’ όλη τη διάρκεια της “περήφανης διαπραγμάτευσης” με το υλικό να παραδίδεται στο υπουργικό συμβούλιο. Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί άλλο να κρύβεται. Πρέπει να απαντήσει όχι μόνο, πια, για το αν ήξερε αλλά κυρίως για το αν συντόνιζε και έδινε τις εντολές για όσα καταστροφικά για την αξιοπιστία της χώρας καταγγέλλει ο κ. Βαρουφάκης».

Μα τι λένε τώρα οι επιτελικοί ξεγάνωτοι;

  • Υπερασπίζονται τον Ντάισελμπλουμ και τον Σόιμπλε για να κάνουν αντιπολίτευση στον Τσίπρα;
  • Νοιάζει κανέναν πια αν ηχογραφούσε με το «οκ» του Τσίπρα;
  • Ξαναζεσταίνουν μνημονιακό φαγητό για να χτυπήσουν και τον Βαρουφάκη;
  • Πάει άδειασε η φαρέτρα τους από Μακεδονίες και υποσχέσεις για το Ελληνικό;

Προφανώς, βρίσκονται σε τέτοιο πανικό από την πραγματικότητα: κορονοϊό, νεκρούς, ΕΣΥ, οικονομία και πάει λέγοντας που… ούτε ξέρουν τι τους γίνεται!

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter