Νέα δυναμική συνεργασία της Westnet με τη Daewoo

Νέα δυναμική συνεργασία της Westnet με τη Daewoo

Η Westnet, μέλος του Ομίλου Olympia, συνώνυμο του “Brand Distribution” για περισσότερα από 15 χρόνια, με δραστηριότητα σε Ελλάδα, Κύπρο και Πολωνία, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τη Daewoo ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του κατασκευαστή στην Ελλάδα στην κατηγορία των οικιακών συσκευών και της τηλεόρασης.

Με ένα εμπορικό σήμα που διακρίνεται για την αξιοπιστία και την ποιότητα των προϊόντων του, η Daewoo αποτελεί μια παγκόσμιας κλάσης μάρκα οικιακών ηλεκτρονικών ειδών με φιλοδοξία να κάνει εύκολη και προσιτή για κάθε καταναλωτή την αναβάθμιση σε μια καινούρια τηλεόραση ή την ανακαίνιση του σπιτιού με νέες οικιακές συσκευές.

Με στόχο την ενίσχυση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου και τη διεύρυνση των διαθέσιμων λύσεων προς το δίκτυο πελατών της, η Westnet ξεκινά τη συνεργασία της με τη Daewoo, ένα διαχρονικό brand κορεατικής τεχνολογίας με μακρά και πλούσια ιστορία παγκοσμίως. Σε εκδήλωση που διοργάνωσε για τους συνεργάτες της, με παρουσία και ξένων εκπροσώπων του brand στην Ελλάδα, η Westnet παρουσίασε τις νέες λύσεις που έρχεται να φέρει στους καταναλωτές με προσιτά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Για την καλύτερη εμπειρία των επισκεπτών, δημιουργήθηκε επίσης στο χώρο ένα show room με προϊοντικά μοντέλα στην κατηγορία της ψύξης, της πλύσης και της τηλεόρασης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, η Zeynep Dağhan, Brand Marketing Manager Daewoo, μίλησε για τη φιλοσοφία της Daewoo, η οποία χαρακτηρίζεται από απλότητα και μινιμαλισμό και σημείωσε: «Η αποστολή μας είναι να κάνουμε τις τελευταίες και μεγαλύτερες τεχνολογίες, προσιτές και διαθέσιμες στον καθένα, κάτι το οποίο απαιτεί σημαντική τεχνογνωσία. Έχουμε, όμως, την εμπειρία, τη δυναμική καθώς και τις καλύτερες στην κατηγορία τεχνικές ικανότητες να το πραγματοποιήσουμε χάρη στις κορυφαίες υποδομές μας, που περιλαμβάνουν κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης και μονάδα παραγωγής».

Αναφορικά με τη νέα συνεργασία, ο Γενικός Διευθυντής της Westnet, Γιώργος Δαβιώτης, δήλωσε: «Η Westnet εστιάζει διαχρονικά στη δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών, έχοντας μέχρι σήμερα περισσότερους από 40 κορυφαίους κατασκευαστές στο χαρτοφυλάκιό της. Η νέα συνεργασία με τη Daewoo αποτελεί μέρος του στρατηγικού μας σχεδιασμού ενισχύοντας περαιτέρω την προϊοντική “φαρέτρα” μας με την αξιοπιστία και την καινοτομία της. Συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε, να επενδύουμε σε δυναμικά brands, παραμένοντας πιστοί στη δέσμευσή μας να φέρνουμε προστιθέμενη αξία στους συνεργάτες μας που εμπιστεύoνται τη διανομή της Westnet».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter