Νέα δυναμική χωρίς τους υπονομευτές

Νέα δυναμική χωρίς τους υπονομευτές

Το Alt Right της ομάδας Αχτσιόγλου αγκαλιά με τους  Πέπε Γκρίλο και Τραμπ της «Ομπρέλας». Η αποθέωση των ύβρεων αντί της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Οι κρυφοί υπονομευτές του Τσίπρα συγχωνεύονται  με τους ανοικτούς υπονομευτές του Τσίπρα και του Κασσελάκη. Η πρόσφατη διάσπαση δεν έχει μέλλον. Σύντομα θα φανεί η νέα δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα ξεδιπλωθεί χωρίς τους υπονομευτές. Δυναμική που θα βασίζεται στο άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία και θα απευθύνεται ιδιαίτερα στους 700,000 πολίτες που κυρίως κατευθύνθηκαν στην αποχή.  Στην πραγμάτωση του προτάγματος του Τσίπρα για μία Σύγχρονη Αριστερά που θα αγκαλιάζει τους πολίτες από την ριζοσπαστική αριστερά έως το προοδευτικό κέντρο. Ένα πρόταγμα που τόσο η «Ομπρέλα» όσο και οι 6+6 σαμποτάρισαν.

Το στίγμα του υπονομευτή συνοδεύει την νέα κοινοβουλευτική ομάδα που θα σχηματιστεί. Είναι αυτό το στίγμα που θα τους αποκόψει από την μεγάλη μάζα των αριστερών και προοδευτικών πολιτών.

Το μόνο που κατάφεραν οι διασπαστές είναι να δείξουν καθαρά  το «πρόσωπο» τους. Ένα πρόσωπο που έκρυβαν επιμελώς  όσο ήταν στο τιμόνι ο Αλέξης Τσίπρας.   Τι έδειξε όμως ξεκάθαρα αυτό το «πρόσωπο»;

  1. Το «ήθος» τους: Η ομάδα Αχτσιόγλου εκστόμισε ύβρεις στον Κασσελάκη όπως αυτή του alt right που μπροστά της ωχριούν οι ύβρεις στελεχών της «Ομπρέλας» περί Τραμπ και Πέπε Γκρίλο.

Φρόντισαν μάλιστα αυτό το «ήθος» να το εμπεδώσουν και με την άρνησή τους να παραδώσουν τις έδρες τους παρά την ρητή δέσμευσή τους που πήραν, πριν εκλεγούν,  με την υπογραφή του κώδικα δεοντολογίας. Πρώτους από όλους ο παλαιότερος όλων ο Παπαδημούλης που χρόνια τώρα μας έχει χορτάσει επαναλαμβάνοντας μονότονα  τα περί ήθους  της Αριστεράς.  Επίσης έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την δεοντολογία  και οι υπόλοιποι: Κούλογλου, Π. Κόκκαλης, Πέρκα και οι 7 της ομάδας Αχτσιόγλου. Και φυσικά ο τηρών την «αστική ευγένεια» Τσακαλώτος.

  1. Την «δημοκρατία» τους: Εγκαλούν για αντιδημοκρατικότητα τον νέο πρόεδρο του κόμματος, από την στιγμή που την επαύριον της εκλογής του τον έβρισαν, τον λοιδόρησαν, τον χλεύασαν προσφέροντας «δώρα» στον Μητσοτάκη και στους διάφορους ΣΚΑΙ. Έκαναν συστηματική υπονόμευση και αντιπολίτευση όχι στην κυβέρνηση αλλά στο κόμμα τους.

Η αντιδημοκρατική στάση τους μαζί με τις ύβρεις τους δείχνουν ότι η επίθεσή τους από την πρώτη κιόλας μέρας στον Στ. Κασσελάκη οφείλεται στο ότι έχασαν στην δημοκρατικότατη εκλογική διαδικασία.

  1. Την προσχώρησή τους στο αντί-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο. Έγιναν οι νέοι τροφοδότες αυτού του μετώπου. Μαζί με το καθεστώς Μητσοτάκη, τους διάφορους ΣΚΑΙ και τους κονδυλοφόρους τους, με την Κωνσταντοπούλου, το ΚΚΕ, τους γνωστούς άκρο- κεντρώους θα εξαπολύσουν ακατάπαυστα πυρά κατά του κόμματος που τους ανέδειξε.

Μάταιος κόπος. Το στίγμα της υπονόμευσης θα τους ακολουθεί με συνέπεια την συρρίκνωση τους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter