Ειρωνεία και... κλαυσίγελως

Νέα εμφάνιση Σώρρα: Κυκλοφορώ ανάμεσά σας

Νέα εμφάνιση με ηχητικό κάλεσμα έκανε ο αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλλευσις» Αρτέμης Σώρρας, που αναζητείται εδώ και μήνες από τις Αρχές.

Ο Σώρρας, ειρωνεύεται τους αστυνομικούς που δεν μπορούν να τον συλλάβουν, λέγοντας ότι μένει κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο, και μάλιστα πολλές φόρες... τους χαιρετάει. Υποστηρίζει πως έχει αλλάξει λίγο την όψη του, γι' αυτό και δεν γίνεται εύκολα αντιληπτός.

Στο μήνυμά του ο Αρτέμης Σώρρας, καλεί τους πολίτες να μην πληρώνουν τις οφειλές τους στο Δημόσιο και να στέλνουν εξώδικα.

«Να γίνουν πολλά εξώδικα, να φύγουν όλοι από το άγχος αυτό της ΔΕΗ και όλης αυτής της ληστρικής διαδικασίας, που έχουν βρει τόσους τρόπους μέσα στο τιμολόγιο της ΔΕΗ, να κλέβουν τους συνέλληνες, την ένέργεια τη ζωή μας», αναφέρει ο Σώρρας.

«Να κάνουν όλοι τα εξώδικα του νερού, ειδικά του νερού, που μας το νερώνουν. Και ιδιαίτερα αυτού του σημαντικού αγαθού, που δεν μπορεί κανείς ούτε να το πουλήσει ούτε να το κόψει, με πολύ συγκεκριμένους νόμους, όπου είναι μέσα τα εξώδικα», συνέχισε ο Σώρρας.

Παράλληλα, επιτίθεται και στους άλλοτε στενούς συνεργάτες του, κατηγορώντας τους για προδοσία.

Ο φυγόδικος Σώρρας, παραμένει άφαντος εδώ και οκτώ μήνες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.