Νέα «εμφάνιση» των απαγωγέων Λεμπιδάκη

Νέα «εμφάνιση» των απαγωγέων Λεμπιδάκη

Νέα επικοινωνία με την οικογένεια του απαχθέντος επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη είχαν οι απαγωγείς του.

Οι απαγωγείς, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», φέρονται να έστειλαν sms στον αδελφό του επιχειρηματία με τη φράση «είμαστε εδώ», χωρίς όμως να δίνουν κάποια άλλη ένδειξη για την υγεία του 54χρονου.

Η κίνηση αυτή εκτιμάται ως απάντηση στην επιστολή της οικογένειας πριν από μία εβδομάδα, με την οποία στην ουσία ανακοίνωναν το τέλος των διαπραγματεύσεων καθώς για περισσότερες από 50 μέρες δεν είχαν νέα για τη ζωή του.

Οι απαγωγείς έδωσαν το «παρών», είχαν επικοινωνία με την οικογένεια, όχι όμως και απόδειξη ζωής του ομήρου, ωστόσο, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., ήταν ένα σημαντικό πρώτο βήμα για την επανεκκίνηση της διαπραγμάτευσης, με πρωταρχικό σκοπό την απελευθέρωσή του.

Στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας κάνουν λόγο για μια πρωτόγνωρη κατάσταση, καθώς το χρονικό διάστημα ομηρίας είναι πολύ μεγάλο, κάτι για το οποίο φαίνεται να ήταν προετοιμασμένοι οι απαγωγείς.

Ο επιχειρηματίας απήχθη στις 30 Μαρτίου, την ώρα που κατευθυνόταν στο σπίτι του στα Καλέσα Ηρακλείου, όταν οι απαγωγείς σκηνοθέτησαν τροχαίο ατύχημα, με οχήματα που κατόπιν βρέθηκαν καμένα σε κοντινή περιοχή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter