Nέα επική γκάφα Τραμπ: «Είναι… σκληρό να βλέπεις Παραολυμπιακούς»! (Video)

Nέα επική γκάφα Τραμπ: «Είναι… σκληρό να βλέπεις Παραολυμπιακούς»! (Video)

Όταν ο Ντόναλντ Τραμπ πραγματοποίησε τελετή για τους αθλητές των Παραολυμπιακών αθλημάτων, οι τιμώμενοι δεν περίμεναν να ειπωθούν λόγια όπως ότι οι αγώνες τους είναι για κάποιους “δύσκολο να τους παρακολουθήσει”, ειδικά όταν αυτός είναι ο πρόεδρος της χώρας τους.. Αλλά αυτό είπε ο Αμερικανός πρόεδρος ασφαλώς τους απογοήτευσε.

Όλοι οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί αθλητές που αγωνίστηκαν στο Pyeongchang της Ν. Κορέας προσκλήθηκαν στο Λευκό Οίκο στο πλαίσιο τελετής χθες Παρασκευή, η οποία ανάμεσα σε άλλα περιελάμβανε και μια ομιλία για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες από τον Πρόεδρο Τραμπ.

Στην ομιλία του περίσσευαν χαρακτηρισμοί για τις προσπάθειες των Αμερικανών αθλητών, όπως “απίστευτο”, “εξαιρετικό” και “εμπνευμένο”. Αλλά μια ατάκα του προέδρου τα τίναξε όλα στον αέρα! “Είναι λίγο δύσκολο να παρακολουθήσεις πάρα πολύ, αλλά εγώ παρακολούθησα όσο μπορούσα, ήταν πραγματικά φανταστικό και θέλω να σας ευχαριστήσω”, δήλωσε ο πρόεδρος, αφήνοντας… άφωνους του Αμερικανούς παραολυμπιονίκες. 

Βέβαια, ακολούθησε… πάρτι στο διαδίκυο και στον “τουιτόσφαιρα” με τον Ντόναλντ Τραμπ να γίνεται στόχος πολλαπλών αρνητικών σχολιασμών για την απαράδεκτη και προσβλητική δήλωσή του. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter