Νέα επικοινωνιακή γκάφα του Κυριάκου και του επιτελείου του – Αυτοανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης

Νέα επικοινωνιακή γκάφα του Κυριάκου και του επιτελείου του – Αυτοανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης

Έμπλεο περηφάνιας το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας ενημέρωνε ότι κατά την επίσκεψή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Οροπέδιο Λασιθίου ο Δήμος θα τον αναγόρευε σε επίτιμο Δημότη.

Μάλιστα η σχετική ενημέρωση  βρίσκεται αναρτημένη στο site της Νέας Δημοκρατίας, όπου συγκεκριμένα αναφέρεται: «Το απόγευμα θα μεταβεί στο Οροπέδιο Λασιθίου και θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης της πόλης».

Με τη διαφορά ότι για το θέμα δεν έχει ληφθεί καμία σχετική απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο Οροπεδίου Λασιθίου, όπως γράφει σε ρεπορτάζ της η Εφημερίδα των Συντακτών μετά από συνομιλία με τον δήμαρχο Γιάννη Στεφανάκη.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, υπήρξε μια σχετική πρόταση από την τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία όμως δεν πρόλαβε καν να έρθει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως προβλέπεται για την απόδοση της σχετικής τιμής.

Εξάλλου η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Οροπέδιο θα κρατήσει μόλις μισή ώρα ενώ, όπως αναφέρουν πηγές του τοπικού δήμου, ούτε κάποιος ιδιαίτερος λόγος υπάρχει ούτε κάποια αφορμή για την απόδοση της σχετικής τιμής.

Παρ’ όλα αυτά, το επιτελείο του προέδρου της Ν.Δ. θεώρησε δεδομένη την αναγόρευση και την προανήγγειλε πανηγυρικά εκθέτοντας τον πρόεδρο, ο οποίος την ίδια ώρα μιλούσε για την ιδιαίτερη σημασία που δίνει ο ίδιος προσωπικά στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Πηγή:efsyn

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter