Νέα επίθεση έξω από την οικία Φλαμπουράρη: Έσπασαν το βουλευτικό ΙΧ του (Photos)

Νέα επίθεση έξω από την οικία Φλαμπουράρη: Έσπασαν το βουλευτικό ΙΧ του (Photos)

Σταματημό δεν έχουν οι επιθέσεις έξω από την οικία του Αλέκου Φλαμπουράρη, με το αυτί του υπουργού Προστασίας του Πολίτη να μην ιδρώνει με… τίποτα.

Μετά τις φθορές που είχαν προκαλέσει άγνωστοι πριν λίγες εβδομάδες στο ΙΧ του γιου του, σειρά είχε σήμερα το βουλευτικό ΙΧ του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ.

Αδιαμφισβήτητο ότι εξαιτίας των πολλών επιθέσεων, η οικία του Αλέκου Φλαμπουράρη αποτελεί στόχο. Ωστόσο, μετά τις εκλογές του Ιουλίου ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αποφάσισε να αποσύρει την ασφάλεια που υπήρχε έξω από το σπίτι του πρώην υπουργού, γεγονός που μόνο θετικά δεν επέδρασε.

Μάλιστα, όταν σημειώθηκε η επίθεση στο όχημα του γιου του Αλέκου Φλαμπουράρη, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέστειλε υπόμνημα στον αρμόδιο υπουργό, ζητώντας την επανατοθέτηση της ασφάλειας έξω από το σπίτι του.

Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, ο υπουργός δεν το έχει διαβάσει ακόμη…

«Στα Εξάρχεια, δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες. Εκεί που θα είχε εκμηδενιστεί η εγκληματικότητα μέσα σε ένα μήνα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Εκεί που οι κάτοικοι-καθημερινά-αντιμετωπίζουν αντίστοιχες καταστάσεις», σχολίασε ο Γιάννης Ραγκούσης για τη νέα επίθεση έξω από το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter