Νέα επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη – Ο Χρυσοχοΐδης έχει αποσύρει τη φύλαξη

Νέα επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη – Ο Χρυσοχοΐδης έχει αποσύρει τη φύλαξη

Μπορεί ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης να υπόσχεται ότι οι πολίτες κάθε δέκα μέτρα θα συναντούν και έναν αστυνομικό, μπορεί στους δέκτες μας να παίζει κάθε μέρα το δόγμα «νόμος και τάξη» με πάνοπλους άνδρες των ειδικών δυνάμεων της ΕΛΑΣ να συλλαμβάνουν μωρομάνες και να μπουκάρουν σε υπό κατάληψη χώρους αλλά για τους πολιτικούς του «αντιπάλους» ο κ. Χρυσοχοΐδης αδιαφορεί επιδεικτικά σε σημείο να κάνει λόγος κανείς για πολιτικό ρεβανσισμό.

Το πρωί του Σαββάτου, για μία ακόμη φορά τα τελευταία χρόνια, το σπίτι του πρώην υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια έγινε στόχος. 

Συγκεκριμένα άγνωστοι έκαναν γυαλιά καρφιά το αυτοκίνητο του γιου του κ. Φλαμπουράρη, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω ακριβώς από το σπίτι. Η είδηση είναι ότι παρότι η οικεία του πρώην υπουργού και ο γύρω χώρος είναι αποδεδειγμένα στόχος, προκαλεί απορία ότι η δύναμη των ΜΑΤ που το φρουρούσε αποσύρθηκε λίγες ημέρες μετά τη εκλογική νίκη της ΝΔ. Δεν έμεινε ούτε ένας φρουρός για να ειδοποιήσει τους συναδέλφους του σε περίπτωση επίθεσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter