«Σκευωρία και γελοιότητα»

Νέα επίθεση συνεργατών Σαμαρά στην εισαγγελέα διαφθοράς Τουλουπάκη! Διαψεύδουν το FBI!

Σε νέα αήθη επίθεση κατά της εισαγγελέως διαφθοράς, προχώρησαν συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, το όνομα του οποίου εμπλέκεται ευθέως στο σκάνδαλο Novartis ενώ παράλληλα επιχειρούν να διαψεύσουν ακόμα και το FBI.

Οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά αυτή τη φορά αμφισβητούν έγγραφο του FBI που υπάρχει στη δικογραφία και κάνει αναφορά και στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για «σκευωρία», «γελοιότητα» της κυβέρνησης και για «διατεταγμένη μεθόδευση».

Συγκεκριμένα οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού υποστηρίζουν ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η κ. Τουλουπάκη σε συνεργασία με την κυβέρνηση, έκαναν συνειδητά το άσπρο – μαύρο, προσπάθησαν να παγιδεύσουν το FBI, το οποίο σε αντίθεση με όσα αναφέρονται στη δικογραφία από την αμερικανική έρευνα δεν έχει προκύψει το παραμικρό για τον πρώην πρωθυπουργό.

Αναλυτικά η δήλωση των συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά:

«Η σκευωρία και η γελοιότητα της κυβέρνησης και των συνεργών της αποκαλύπτεται καθημερινά.

Η εισαγγελέας Τουλουπάκη ζήτησε από το FBI να στείλει ό,τι στοιχεία είχε για την υπόθεση Novartis στην Ελλάδα. Το FBI έστειλε ό,τι στοιχεία γνώριζε από τη δική του έρευνα, στα οποία δεν υπάρχει καμία αναφορά στο όνομα του πρώην πρωθυπουργού.

Μετά από λίγες εβδομάδες η κ. Τουλουπάκη ζητάει και πάλι από το FBI αν θα μπορούσε τα στοιχεία που της είχαν ήδη στείλει, να τα συσχετίσει στην έρευνα για 7 πολιτικούς μεταξύ των οποίων και ο Αντώνης Σαμαράς. Το FBI της δίνει την άδεια να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία αυτά στα οποία εξακολουθεί και πάλι να μην υπάρχει καμία αναφορά, άμεση ή έμμεση, στον Αντώνη Σαμαρά.

Το μόνο που επιβεβαιώνει επομένως το έγγραφο του FBI, είναι ότι από την Αμερικανική έρευνα δεν έχει προκύψει το παραμικρό για τον πρώην πρωθυπουργό.

Επιβεβαιώνει όμως και την διατεταγμένη μεθόδευση της κυβέρνησης και της κας Τουλουπάκη να ενισχύσει με δήθεν στοιχεία των Αμερικανικών Αρχών την κυβερνητική σκευωρία που ήδη καταρρέει.

Όσα ψέματα και αν πουν οι σκευωροί δεν πρόκειται να γλυτώσουν!».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.