Νέα επίθεση της ΝΔ στην κυβέρνηση: «Οι εκλογές του 2015 δεν έκλεισαν τον κύκλο των ψεμάτων, αλλά άνοιξαν ένα νέο»

Νέα επίθεση της ΝΔ στην κυβέρνηση: «Οι εκλογές του 2015 δεν έκλεισαν τον κύκλο των ψεμάτων, αλλά άνοιξαν ένα νέο»

Αυτή τη φορά εκλογές δεν εζήτησε ανοιχτά, για πολιτική αλλαγή δεν ομίλησε ορθάνοιχτα. Η ΝΔ βρήκε απλώς, στη διετία από τη διεξαγωγή των εκλογών του Σεπτεμβρίου του 2015, μια αφορμή να επιτεθεί στην κυβέρνηση και να στοχοποιήσει τον Πρωθυπουργό.

«Ο κ. Τσίπρας ανέβηκε με ψέματα και προσπαθεί να κρατηθεί με ψέματα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της επιμένοντας στο σύνηθες μοτίβο της αντιπολιτευτικής της πρακτικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ματαιοπονεί ο κ. Τσίπρας, όταν προσπαθεί να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι η πολιτική του άνοδος στηρίχθηκε στο ψέμα και στην εξαπάτηση των πολιτών.

Οι εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 δεν έκλεισαν τον κύκλο των ψεμάτων, αλλά άνοιξαν ένα νέο.

Το “όχι νέα μέτρα” έγινε η μεγαλύτερη φοροεπιδρομή στην ελληνική ιστορία.

Οι υποσχέσεις για “δίκαιη ανάπτυξη”, έμειναν κούφια συνθήματα, καθώς η πολιτική της Κυβέρνησης έκανε τους φτωχούς, φτωχότερους.

Το παλαιό μεγάλο ψέμα για σκίσιμο των Μνημονίων διαδέχθηκε το νέο για δήθεν έξοδο από αυτά, καθώς η Κυβέρνηση έχει ήδη υπογράψει το τέταρτο Μνημόνιο με σκληρά μέτρα λιτότητας έως το 2022.

Ο κ. Τσίπρας ανέβηκε με ψέματα και προσπαθεί να κρατηθεί με ψέματα.

Οι πολίτες έχουν ήδη βγάλει τα συμπεράσματά τους.

ΥΓ: Το ότι ο κ. Τσίπρας επέλεξε, ειδικά σήμερα, να πει ότι “είναι στο νερό και κολυμπάει” δεν ξέρουμε αν είναι προϊόν θράσους ή σύγχυσης… Μπορεί άραγε να κατέβει μια βόλτα στις ακτές του Σαρωνικού να δει τα κατορθώματα της Κυβέρνησής του;».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter