Νέα επίθεση Παπαχρήστου στο Μέγαρο Μαξίμου – Προσωπικές οι ευθύνες για την αποτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος

Νέα επίθεση Παπαχρήστου στο Μέγαρο Μαξίμου – Προσωπικές οι ευθύνες για την αποτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος

Κάτι τρέχει στις σχέσεις του συγκροτήματος Μαρινάκη με την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Δεν δικαιολογείται αλλιώς η δεύτερη μέσα σε λίγες ημέρες επίθεση του Γιώργου Παπαχρήστου, μετά αυτή κατά του πρωθυπουργού για τη συνάντησή του με τον «Ντάλτον» και την προτροπή προς αυτόν να κάνει bungee jumping, κατά του Μεγάρου μαξίμου και μάλιστα κατά τον για πολλούς υπερυπουργό Ακη Σκέρτσο.

Ο αρθρογράφος των Νέων, αφού αναφέρει τον κ. Σκέρτσο ως άτυπο υπουργό Υγείας, σχολι’αζει ότι «θα μας τρελάνει ο πολυπράγμων Ακης Σκέρτσος, που διαβιοί στην αυλή του Μεγάρου Μαξίμου. Ακούστε τι είπε ο άνθρωπος χθες αναφορικά με το ανεπιτυχές εμβοίαστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης το οποίο υποτίθεται ότι (αφ’ υψηλού) εποπτεύει: έχουμε μια πανδημία των ανεμβολίαστων και εκεί πρέπει να εστιάσουμε την προσπάθειά μας να πείσουμε όσους ακόμη το σκέπτονται, φοβούνται, διστάζουν. Δεν θα πείσουμε τους σκληρούς αντιεμβολιαστές που θεωρούν είτε ότι δεν υπάρχει πανδημία είτε ότι το εμβόλιο είναι κάτι βλαβερό για τον άνθρωπο. Πρέπει να πάμε στο μικρο-επίπεδο και να επιστρατεύσουμε όλες τις δυνάμεις που έχουμε σε επίπεδο επιστημόνων, κοινωνικών δικτύων, στο επίπεδο ανθρώπων που έχουν επιρροή και αξιοπιστία στο δημόσιο λόγο τους».

«Μεγάλος! Υπουργέ μου, γιατί μας λέτε τι ΠΡΕΠΕΙ να γίνει και δεν το κάνετε; Να μην τα ρίχνουμε όλα στους αρνητές, για ότι έχουν αποτύχει οι στόχοι του εμβολιαστικού προγράμματος.Υπάρχουν και προσωπικές ευθύνες…»

Είναι φανερές οι αιχμές κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο ότι απέτυχε το εμβολιαστικό πρόγραμμα. και όταν αυτές αφήνονται μέσα από τον κύριο σχολιογράφο των φιλοκυβερνητικών Νέων τότε πολλά μπορεί να σκεφτεί κανείς για τη μελλοντική στήριξη στον Κυριάκο!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter