Νέα επίθεση της ακροδεξιάς της ΝΔ στον Μητσοτάκη: «Βιλαέτι του η χώρα»

Νέα επίθεση της ακροδεξιάς της ΝΔ στον Μητσοτάκη: «Βιλαέτι του η χώρα»

Νέα επίθεση εξαπολύει η «δεξιά» πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας –ακροδεξιά αν προτιμάτε- στην κυβέρνηση Μητσοτάκη μέσα από άρθρο στην ιστοσελίδα antinews.gr που απηχεί τις απόψεις της.

Τον κατηγορεί πως όραμά του είναι να γίνει η Ελλάδα βιλαέτι του, τσιφλίκι του, «μύχιος πόθος των μητσοτάκιδων».

«Με τον… άριστο γόνο να κάνει επιτέλους πράξη τη νοσηρή επιθυμία τους.
Πίνοντας σαμπάνιες στην υγειά των κορόιδων που τον ψήφισαν για μια καλύτερη ζωή σε χλιδάτα Falcon πληρωμένα από τον ιδρώτα τους, ευτελίζοντας θεσμούς και πρωτόκολλα για να πλασάρει το κιτς lifestyle και να ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία μελών της οικογένειάς του, βάζοντας στο μεταξύ τους λακέδες του να τσακίσουν όσους μπαίνουν εμπόδιο στην εγκαθίδρυση της δικτατορίας του», σημειώνουν μεταξύ άλλων.

Και η επίθεση συνεχίζεται για να καταλήξουν ότι το σκηνικό εξαπάτησης θα καταρρεύσει ενώ αναρωτιούνται αν θα καταφέρουν να πέσουν χαμηλότερα από «το ντροπιαστικό 19% του ’12.»

Διαβάστε όλο το άρθρο όπως δημοσιεύθηκε στο antinews.gr

Στο βιλαέτι του Κυριάκου…

Δεν χωράει αμφισβήτηση πλέον για το ποιο πραγματικά είναι το… όραμα του Μητσοτάκη για την Ελλάδα του μέλλοντος.

Η μετατροπή της σε βιλαέτι του.

Κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα τόσο από την πολιτική που ακολουθεί στους μείζονες τομείς, όσο και από τις επιμέρους κινήσεις που πράττει προς επιβολή του μητσοτακικού καθεστώτος.

Εννοείται πως δεν μας εκπλήσσει η όλη εξέλιξη.

Άλλωστε αυτός ήταν πάντα ο μύχιος πόθος των μητσοτάκιδων.

Να κάνουν τη χώρα τσιφλίκι τους.

Με τον… άριστο γόνο να κάνει επιτέλους πράξη τη νοσηρή επιθυμία τους.

Πίνοντας σαμπάνιες στην υγειά των κορόιδων που τον ψήφισαν για μια καλύτερη ζωή σε χλιδάτα Falcon πληρωμένα από τον ιδρώτα τους, ευτελίζοντας θεσμούς και πρωτόκολλα για να πλασάρει το κιτς lifestyle και να ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία μελών της οικογένειάς του, βάζοντας στο μεταξύ τους λακέδες του να τσακίσουν όσους μπαίνουν εμπόδιο στην εγκαθίδρυση της δικτατορίας του.

Παράλληλα… στημένος στα τέσσερα, κάνει ό, τι του ζητήσουν ντόπιοι και ξένοι νταβατζήδες, καθώς λόγω απουσίας ηγετικών και λοιπών προσόντων γνωρίζει ότι αποτελεί τον μοναδικό τρόπο να παραμείνει στην εξουσία για να υλοποιήσει τη δυστοπία που ορέγεται.

Επειδή όμως είναι πιο έξυπνος απ’ ό, τι φαίνεται, κι επειδή προφανώς αντιλαμβάνεται ότι κάποια στιγμή ο λαός θα μπει ανάχωμα στον ολοκληρωτισμό και τη μειοδοσία, με όχημα τoν φόβο που πηγάζει από την πανδημία σε συνδυασμό με την καθημερινή διαστρέβλωση της πραγματικότητας από τους καθεστωτικούς κονδυλοφόρους (που ενίοτε εκμεταλλεύονται τυχαία(;) ειδεχθή συμβάντα όπως αυτό στα Γλυκά Νερά για να την εντείνουν), πασχίζει να τον παραπλανήσει υποσχόμενος πως τα… καλύτερα έρχονται.

Ξεχνώντας φυσικά να διευκρινίσει για ποιους.

Διότι όταν μιλάει για την Ελλάδα 2.0 και τα 60 δισ. που θα την εκτοξεύσουν, ξεχνάει να πει στους πολίτες ότι δεν θα πάνε στις τσέπες τους αλλά σε αυτές των νταβατζήδων (για τους οποίους ήδη νομοθετεί νύχτα, καλύπτοντας απλόχερα από τον κρατικό κορβανά τις απώλειες που υπέστησαν ένεκα λοιμού), κι ότι για αυτούς έρχονται νέες… λυπητερές ανάλογες με αυτές της τελευταίας δεκαετίας γιατί κάποιος πρέπει να πληρώσει τα σπασμένα της κορονοκρίσης .

Όταν μιλάει για ενίσχυση της εργασίας, ξεχνάει να τους πει ότι όχι μόνο ευνοούνται πάλι οι νταβατζήδες, αλλά τους δίνεται και η δυνατότητα να τους πίνουν το αίμα με το μπουρί της σόμπας όπως οι πρόγονοί τους τον μεσαίωνα.

Όταν μιλάει για καλές δουλειές με καλά λεφτά, ξεχνάει να τους πει ότι απευθύνεται στα κομματόσκυλα και στους ημετέρους που διορίζει για τη δημιουργία του απαραίτητου στρατού που θα στηρίζει το καθεστώς.

Όταν μιλάει για δεύτερη ευκαιρία μέσω του ανάλγητου πτωχευτικού, ξεχνάει να τους πει ότι τα κοράκια των funds θα αρπάξουν τα σπίτια τους κι αν δεν έχουν να πληρώσουν θα μείνουν άστεγοι.

Όταν μιλάει για ιδιωτική ασφάλιση, ξεχνάει να τους πει ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να φαληρίσουν τα ταμεία λόγω κάποιας πιθανής λαμογιάς των επιτήδειων διαχειριστών τους και να καταντήσουν επαίτες στα γεράματα.

Όταν μιλάει για Χάγη, ξεχνάει να τους πει ότι μεθοδεύει εν κρυπτώ τον ακρωτηριασμό της χώρας για να πραγματοποιήσει τις ονειρώξεις του επεκτατικού τραμπούκου γείτονα γιατί έτσι τον διέταξαν «εταίροι» και «σύμμαχοι». Λες και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να παραμείνει η Τουρκία στη δυτική σφαίρα επιρροής, δίχως να ματώσει η Ελλάδα.

Όταν μιλάει για αναγκαιότητα εφαρμογής της… κακής συμφωνίας των Πρεσπών, ξεχνάει να τους πει ότι τους κορόιδεψε προεκλογικά για να υφαρπάξει την ψήφο τους και τώρα δέχεται αδιαμαρτύρητα τις απανωτές… μακεδονικές σφαλιάρες του Ζάεφ για να μην του τραβήξουν το αυτί η μαμά Μέρκελ και ο μπάρμπα-Τζο, προσπαθώντας ταυτόχρονα να κερδίσει χρόνο παγώνοντας και ξεπαγώνοντας τα… σκοπιανά μνημόνια για να μην απολέσει τη δεδηλωμένη και καταρρεύσει το καθεστώς.

Όταν μιλάει για μπόλιασμα και δήθεν ανθρωπισμό, για να απεγκλωβίσει τους «εταίρους» από τα αδιέξοδά τους, ξεχνάει να τους πει ότι θα καταλήξουν να ζητούν αστυνομική συνοδεία για να πάνε στο περίπτερο για τσιγάρα, κάτι που ήδη τεκμηριώνεται από το καθημερινό-μαύρο αστυνομικό δελτίο.

Όταν μιλάει για αναβάθμιση της εκπαίδευσης, ξεχνάει να τους πει ότι και πάλι ευνοούνται οι νταβατζήδες του χώρου, με τη δωρεάν παιδεία να οδηγείται σε πλήρη απαξίωση ενώ θα μετατρέπεται σε υπηρετικό όργανο του καθεστώτος.

Για κακή του τύχη όμως, έχει πέσει ήδη θύμα της δολιότητάς του. Με τον εμβολιασμό (δεν έκανε τίποτα για να επιταχυνθεί όταν έπρεπε) που επί της ουσίας χρησιμοποιεί για να επισκιάσει την τραγική διαχειριστική ανεπάρκεια που επέδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της κορονοκρίσης κι όχι για να προστατεύσει τους πολίτες, να αποτελεί την ταφόπλακά του.

Ναι σωστά διαβάζετε… η επιχείρηση ελευθερία φέρνει και το τέλος της μητσοτακικής αθλιότητας.

Γιατί δεν θα υπάρχει… βολική καραντίνα για να κρατάει τον λαό κλειδαμπαρωμένο και τρομοκρατημένο στο σπίτι του, ώστε να θεμελιώνει ανεμπόδιστος το βιλαέτι του.

Άρα αυτομάτως το όλο σκηνικό εξαπάτησης θα καταρρεύσει, με τον λαό να ξεχύνεται στους δρόμους απαιτώντας την πτώση του καθεστώτος και την επιστροφή της πραγματικής ελευθερίας.

Μάλλον το έχει καταλάβει κι ο Κυριάκος, εξ ου και η αναβολή τόσο των πρόωρων εκλογών όσο και του ανασχηματισμού για ευνόητους λόγους.

Το ζήτημα πια είναι αν θα καταφέρει να μην πέσει χαμηλότερα από το ντροπιαστικό 19% του ’12.

Αχ βρε άμοιρα… νεοφιλελεύθερα αδέρφια και κάνατε τόσο κόπο να βάλετε πλάτη στον Κυριάκο για να χτίσει το βιλαέτι του.

Κρίμα…

ΥΓ. Το γεγονός ότι θα συντριβεί ο Μητσοτάκης δεν σημαίνει ότι θα επανέλθει ο Τσίπρας. Απλώς θα… πατώσουν αμφότεροι, θα αναγκαστούν να συγκυβερνήσουν μπας και διασωθούν… και κάπου εκεί θα… τελειώσουν. Τι μέλλει γενέσθαι μετά την πανωλεθρία, άγνωστο. Τουλάχιστον θα έχουμε απαλλαγεί από δυο ανίκανα και εθνομηδενιστικά παιδαρέλια. Δεν το λες και λίγο…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter