Νέα εποχή, νέα οικονομική πολιτική

Νέα εποχή, νέα οικονομική πολιτική

Μπορεί η σκόνη που σήκωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι πυκνή, όμως, όπως συμβαίνει πάντα, η σκόνη κατακάθεται γρήγορα.

Και όσο κι αν θέλει να εμφανιστεί ως «μάγκας» και «κουτσαβάκι», όπως κάνει στις τελευταίες εμφανίσεις του, είναι τόσο ισχυρή η αντίστιξη με το πραγματικό του προφίλ που το όλον θέαμα καταντάει γελοίο. Και βεβαίως κανείς δεν παίρνει σοβαρά το ύφος του. Του Κυρ. Μητσοτάκη. Οχι του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Γιατί, δυστυχώς για τη δημοκρατία μας, ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δυστυχώς, όχι μόνο για τη δημοκρατία μας αλλά και για την οικονομία μας. Ολη η αγορά αντιδρά με έντονη ικανοποίηση στα όσα εξαγγέλθηκαν. Η αύξηση του συντελεστή αποσβέσεων για τις επενδύσεις σημαίνει πρακτικά μείωση των φορολογικών συντελεστών κατά 33% για τα κέρδη που μετατρέπονται σε επενδυόμενα κεφάλαια.

Και από κοντά η μείωση του κόστους παραγωγής, μεταφορών και αποθήκευσης προϊόντων, λόγω της μείωσης του ΦΠΑ στο ηλεκτρικό ρεύμα και στο αέριο, συνθέτουν ένα ισχυρό αναπτυξιακό πακέτο. Αντί ουσιαστικής τοποθέτησης, ο Κυρ. Μητσοτάκης προτίμησε βρομερές συκοφαντίες για τον πατέρα του πρωθυπουργού και εξανέστη, λέει, γιατί η γυναίκα του γίνεται στόχος επιθέσεων. Εννοώντας βεβαίως τις αποκαλύψεις για τα κενά στο πόθεν έσχες της, το οποίο εκ του συντάγματος και του νόμου έχει υποχρέωση να υποβάλλει.

Ομως η νέα οικονομική πολιτική είναι εδώ και, παρά την εκτός τόπου και χρόνου για τις ανάγκες της χώρας στάση του επικεφαλής της ΝΔ, θα εφαρμοστεί άμεσα. Ευτυχώς!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter