«ΝΕΑ ΕΣΗΕΑ»: Κάναμε αυτό που δεν έπραξε το ΔΣ για την πλαστή ταυτότητα Φουρθιώτη

«ΝΕΑ ΕΣΗΕΑ»: Κάναμε αυτό που δεν έπραξε το ΔΣ για την πλαστή ταυτότητα Φουρθιώτη

Η «ΝΕΑ ΕΣΗΕΑ» κατέθεσε την Τετάρτη καταγγελία στην Εισαγγελία Αθηνών για να διερευνηθούν τα δημοσιεύματα και οι καταγγελίες για την υπόθεση με την πλαστή ταυτότητα της Ενωσης που διέθετε ο Μένιος Φουρθιώτης.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της «προσκομίσαμε τα δημοσιεύματα που αναφέρουν γεγονότα και στοιχεία, δεδομένου ότι ουδέποτε μας κοινοποιήθηκαν από την Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ τα σχετικά έγγραφα της υπόθεσης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Πριν από λίγο η «ΝΕΑ ΕΣΗΕΑ» έκανε αυτό που όφειλε να κάνει η Προεδρος και τα υπόλοιπα μέλη του Προεδρείου της ΕΣΗΕΑ από τις 9 Φεβρουαρίου.

Κατέθεσε καταγγελία ενώπιον της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για να διερευνηθούν τα δημοσιεύματα και οι καταγγελίες για την υπόθεση με την πλαστή ταυτότητα Φουρθιώτη.

Δεδομένου ότι ουδέποτε μας κοινοποιήθηκαν από την Πρόεδρο -παρά τις αλλεπάλληλες αιτήσεις μας ως μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, τα σχετικά έγγραφα, προσκομίσαμε τα δημοσιεύματα που αναφέρουν γεγονότα και στοιχεία.

Την Τρίτη 6 Απριλίου, οι 6 της πλειοψηφίας (Αντωνιάδου, Καπάκος, Αγατσα, Γυπάκη, Νικολάρα, Διόγος) αποφάσισαν ότι ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ γνωμάτευση DPO για προσωπικά δεδομένα και ραντεβού για να στείλουν θέμα στον Εισαγγελέα.

Επισημαίνουμε εκ νέου, ότι παρά το γεγονός ότι ζητήσαμε κατ επανάληψη από την Πρόεδρο την επιστολή Φουρθιώτη ουδέποτε μας την κοινοποίησε, μαζί με οποιοδήποτε άλλο στοιχείο ενδεχομένως κατέχει.

Θεωρούμε χρέος μας να διαφυλάξουμε το όνομα της ΕΣΗΕΑ σε αντίθεση με την Μαρία Αντωνιάδου που για δύο μήνες έχει αφήσει να σέρνεται το ονομα του μεγαλύτερο πνευματικού σωματείου και να κατηγορείτε ο δημοσιογραφικός κλάδος για προσπάθεια συγκάλυψης».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter