Νέα Εξώδικα Όλγας Γεροβασίλη προς Γεωργιάδη, Κύρτσο και Κουρτάκη για «συκοφαντικές, αήθεις και ψευδείς δηλώσεις»

Νέα Εξώδικα Όλγας Γεροβασίλη προς Γεωργιάδη, Κύρτσο και Κουρτάκη για «συκοφαντικές, αήθεις και ψευδείς δηλώσεις»

Εξώδικα της Όλγας Γεροβασίλη προς Άδωνι Γεωργιάδη, Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, προς Γιώργο Κύρτσο, Ευρωβουλευτή της ΝΔ και προς τον Γιάννη Κουρτάκη για τις συκοφαντικές, αήθεις και ψευδείς δηλώσεις τους σε βάρος της επιδόθηκαν προ ολίγου, με επιφύλαξη για περαιτέρω ενέργειες κατά νόμο. 

Αφορούν δημόσιες δηλώσεις τους μετά τη δημοσίευση της «Καθημερινή».

Στο εξώδικο προς τον υπουργό Ανάπτυξης και επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη επισημαίνει πως προέβη -μιλώντας στο ΣΚΑΪ, σε «πλήθος προσβλητικών, απαξιωτικών της προσωπικότητάς μου, εξυβριστικών χαρακτηρισμών και σχολίων καθώς και σε συκοφαντικούς ισχυρισμούς σε βάρος μου, βάναυσα πλήττοντας την τιμή και την υπόληψή μου». Επισημαίνει παράλληλα ότι το σχετικό απόσπασμα ανήρτησε στο Twitter καλώντας τον να «αποκαταστήσετε την σε βάρος μου προσβολή, με την άμεση, αυθημερόν από την κοινοποίησή της παρούσας, διαγραφή της ως άνω σχετικής αναρτήσής σας στον ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης Twitter (Τουίτερ), αλλά και από κάθε ιστοσελίδα, ιδιοκτησίας σας ή συμμετοχής σας ως χρήστη ή με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα, στην οποία τυχόν έχει αναρτηθεί η αναπαραχθεί από εσάς ή εκ μέρους σας».

Όσον αφορά τον Ευρωβουλευτή της ΝΔ. Γιώργο Κύρτσο επισημαίνει τις αναρτήσεις του στο Twitter ζητώντας -μεταξύ άλλων: «… να αποκαταστήσετε την σε βάρος μου προσβολή, με την άμεση, αυθημερόν από την κοινοποίησή της παρούσας, διαγραφή των ως άνω αναρτήσεών σας στον ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης Twitter (Τουίτερ), αλλά και από κάθε ιστοσελίδα, ιδιοκτησίας σας ή συμμετοχής σας ως χρήστη ή με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα, στην οποία τυχόν έχει αναρτηθεί η αναπαραχθεί από εσάς ή εκ μέρους σας».

Ανάλογο είναι και το εξώδικο κατά του Γιάννη Κουρτάκη που αφορούν αναρτήσεις του στο Twitter

Δείτε αναλυτικά τα εξώδικα: 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter