Νέα Φιλαδέλφεια: Εν αναμονή ΕΔΕ από την ΕΛ.ΑΣ για το πώς οι Κροάτες χούλιγκανς έφτασαν στην Αθήνα ανενόχλητοι

Νέα Φιλαδέλφεια: Εν αναμονή ΕΔΕ από την ΕΛ.ΑΣ για το πώς οι Κροάτες χούλιγκανς έφτασαν στην Αθήνα ανενόχλητοι

Διοικητική Έρευνα για τις αστυνομικές ενέργειες, ή μάλλον για την απουσία τους, αναμένεται να διαταχθεί από το Αρχηγείο του Σώματος, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές από το μέγαρο της λεωφόρου Κατεχάκη, σχετικά με τη δολοφονική επίθεση από Κροάτες χούλιγκανς το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχε τραγικό απολογισμό τη δολοφονία ενός 29χρονου φίλου της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έδρασαν έχοντας συνεργούς Έλληνες οπαδούς.

Η UEFA αποφάσισε την αναβολή του αγώνα ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ανενόχλητοι έφτασαν ως την Αθήνα οι Κροάτες χούλιγκανς

Ανενόχλητοι έφτασαν ως την Αθήνα οι Κροάτες χούλιγκανς αναδεικνύοντας με τον πλέον τραγικό τρόπο την πρωτοφανή ανικανότητα των ελληνικών Αρχών. Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας, έφτασαν ως τη Νέα Φιλαδέλφεια, μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης μία ολόκληρη περιοχή με τραγική κατάληξη τον θάνατο του 22χρονου Μιχάλη από αιχμηρό αντικείμενο.

Δείτε επίσης: Νέα Φιλαδέλφεια: Νεκρός 22χρονος οπαδός της ΑΕΚ στα άγρια επεισόδια από χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Video)

Τα βίντεο είναι ενδεικτικά του τι συνέβη. Οι αναρτήσεις στα social media είναι ενδεικτικές καθώς δείχνουν «φάλαγγα» οχημάτων να διασχίζουν τη χώρα.

Στο βίντεο, που δείχνει οχήματα να κινούνται στην Εθνική Οδό, ακούγονται περιγραφές όπως: έχουν «ξυρισμένα κεφάλια» και «φασισταριά».

Φυσικά, και ως γνωστόν, η UEFA έχει απαγορεύσει τη μετακίνηση οπαδών, αφού μία ημέρα μετά υπάρχει και το ματς του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ. Παρόλα αυτά οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έφτασαν κανονικά στην Ελλάδα.


Μάλιστα, κυκλοφορεί και ένα βίντεο από το μετρό που δείχνει άτομα να κρατούν καδρόνια στα χέρια.

 

Νεκρός ο 22χρονος Μιχάλης, 8 τραυματίες

Άγριες συμπλοκές με τραγική κατάληξη να αφήσει την τελευταία του πνοή ένας 22χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ, σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Δευτέρας έξω από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου χούλιγκαν της Ντιναμό Ζαγκρεμπ έφτασαν εκεί από την Κροατία, παρά την απαγόρευση μετακίνησης, και έκαναν επίθεση. Ο 22χρονος υπέκυψε στα τραύματά του από αιχμηρό αντικείμενο.

Δείτε επίσης: Οι φίλοι της ΑΕΚ αποχαιρετούν με κεράκια και κασκόλ τον 22χρονο που έπεσε νεκρός στα επεισόδια (Photo)

Την ίδια ώρα, τραυματίστηκαν στα επεισόδια εννέα άνθρωποι. Οι υπόλοιποι οκτώ είναι τρεις Έλληνες και πέντε Κροάτες, οι οποίοι νοσηλεύονται.

Από την αστυνομία έγιναν πάνω από 91 προσαγωγές και οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ (τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής), όπου εξετάζονται.

Δείτε επίσης: ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Αναβολή του αγώνα αποφάσισε η UEFA μετά τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter