Νέα Φιλαδέλφεια: Στο νοσοκομείο ο κάμεραμαν εκδήλωσης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ μετά από επίθεση των τραμπούκων

Νέα Φιλαδέλφεια: Στο νοσοκομείο ο κάμεραμαν εκδήλωσης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ μετά από επίθεση των τραμπούκων

Άγριο ξυλοδαρμό από φερόμενους ως οπαδούς της ΑΕΚ δέχθηκε ο κάμεραμαν της χθεσινής εκδήλωσης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η οποία έληξε με επεισόδια. 

Ο κάμεραμαν, μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, απομονώθηκε από ομάδα τραμπούκων και δέχθηκε άγρια επίθεση, κατά την οποία τον χτυπούσαν στο σώμα και στο πρόσωπο.

Έκτοτε, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Επίθεση δέχθηκαν, ακόμα, και μία δημοτική σύμβουλος, στην οποία πέταξαν… πέτρες, ενώ ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας κατήγγειλε στο documentonews.gr ότι “γλίτωσε από του χάρου τα δόντια”.

Η ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που περιγράφει το περιστατικό, αναφέρει: “(Η αστυνομία) άφησε ανενόχλητους τους τραμπούκους να ξετυλίξουν το δολοφονικό τους έργο, την ίδια στιγμή που, κατά την προσφιλή τους συνήθεια, αστυνομικοί των ΜΑΤ, προπηλάκιζαν και χτυπούσαν με γκλομπ διαδηλωτές που προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τις πέτρες. Ζητούσαν να διαλυθεί η πορεία στα στενά, δίνοντας βορά τον κόσμο στις ενέδρες των τραμπούκων. Επέδειξαν πλήρη αδιαφορία στον σοβαρό ξυλοδαρμό στον οποίο οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν μπροστά και άφησαν ανενόχλητους τους δράστες να φύγουν, ενώ οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα τα θύματα του ξυλοδαρμού!”

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter