Νέα Φιλαδέλφεια: «Συγγνώμη, αδελφέ, δεν τα κατάφερα…» – Συγκινητική μαρτυρία φίλου του 29χρονου (Video)

Νέα Φιλαδέλφεια: «Συγγνώμη, αδελφέ, δεν τα κατάφερα…» – Συγκινητική μαρτυρία φίλου του 29χρονου (Video)

Συγκινητική είναι η μαρτυρία ενός φίλου του Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος έζησε από απόσταση αναπνοής τις τελευταίες στιγμές του δολοφονημένου 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ. «Συγγνώμη, αδελφέ», ξεσπάει. «Δεν τα κατάφερα να σε σώσω…».

Ο φίλος του 29χρονου Μιχάλη, ονόματι Χρήστος, μίλησε σε δελτίο ειδήσεων του καναλιού ANT1 και τόνισε ότι στο κορμί του θύματος υπήρχε «τρελή αιμορραγία». Ο ίδιος, μαζί με μία κοπέλα που είναι νοσηλεύτρια, προσπάθησαν μάταια να τον σώσουν, μέχρι να βρεθεί ασθενοφόρο. Η αφήγησή του συγκλονίζει:

«Το μόνο που άκουσα ήταν μία φωνή να λέει: “Aδερφέ, χτυπήθηκα”. Γυρνάω πίσω να δω ποιος είναι και τι είναι και να είναι εκείνο το παιδί. Τον Μιχάλη τον γνωρίζω από το γήπεδο, στην ίδια κερκίδα. Μαζί στις εκδρομές, μαζί φαγητό μαζί στις καφετέριες, μαζί εδώ στη γειτονιά μας στη Φιλαδέλφεια.

Είχε τρελή αιμορραγία, ασταμάτητη και σε όλη τη διαδρομή πηγαίναμε εκεί παρεούλα μέχρι και την καρέκλα που κάθισε στο περίπτερο. Το μόνο που μας έκανε ένα τίναγμα ήταν όταν ήθελε να φύγει από την καρέκλα και να κάτσει κάτω, να ξαπλώσει κάτω. Δεν τον αφήσαμε και υπήρχε μία κοπέλα εκεί, νοσηλεύτρια, προσπαθούσε να κάνει η κοπελίτσα ό,τι μπορούσε.

Δεν υπήρχαν ασθενοφόρα πουθενά, καλούσαμε… Από ό,τι μάθαμε η αστυνομία είχε εγκλωβίσει τα ασθενοφόρα και την Πυροσβεστική 20 λεπτά και δεν τους άφηνε να περάσουν επίτηδες μέχρι να σταματήσουν οι φασαρίες μάθαμε τέτοια πράγματα. Εγώ έφυγα μόνος μου με το μηχανάκι μου να πάω να φέρω το ιδιωτικό ασθενοφόρο από τη διασταύρωση της Δεκέλειας το οποίο το βρήκα κατά λάθος. Ο άνθρωπος είχε σχολάσει. Τον παρακάλεσα ότι πεθαίνει κόσμος και χάνουμε τον άνθρωπό μας και έτσι ήρθε το ιδιωτικό ασθενοφόρο.

Ο Μιχάλης δεν είχε πειράξει ποτέ άνθρωπο. Η αγάπη του για την ομάδα … Ήταν εκεί πέρα … Ήτανε στη βόλτα του, αυτό. Η ομάδα είναι οικογένεια όποιος κι αν είναι δίπλα είναι αδερφός. Είμαστε δύο μέρες άυπνοι. Περιμένουμε δικαίωση. Συγγνώμη αδερφέ, δεν τα κατάφερα, αυτό ήθελα να πω τίποτα άλλο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter