Νέα Φιλαδέλφεια: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών και της μητέρας του 29χρονου

Νέα Φιλαδέλφεια: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών και της μητέρας του 29χρονου

Νέα ανακοίνωση για την κατάσταση των τραυματιών αλλά και της μητέρας του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, που νοσηλεύεται από την Τρίτη, εξέδωσε το νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Ειδικότερα, σε σταθερή και ασυμπτωματική κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Καρδιολογική Κλινική, του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός η μητέρα του άτυχου 29χρονου που έχασε τη ζωή του έπειτα από την οργανωμένη επίθεση οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Επίσης, στο νοσοκομείο νοσηλεύονται τέσσερα ακόμη άτομα. Η κατάστασή τους είναι σταθερή, αναφέρεται σε ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Αναλυτικά 

– Ημεδαπός (48 ετών) νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική, η κατάστασή του είναι σταθερή, είναι απύρετος και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, γίνεται περαιτέρω εργαστηριακός έλεγχος

– Ημεδαπός (47 ετών) νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική και η κατάσταση του είναι σταθερή, είναι απύρετος και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, γίνεται περαιτέρω εργαστηριακός έλεγχος

– Ημεδαπός (26 ετών) νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική και η κατάσταση του είναι σταθερή, είναι απύρετος και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, γίνεται περαιτέρω εργαστηριακός έλεγχος

– Αλλοδαπός (37 ετών) νοσηλεύεται στην Α’ Χειρουργική Κλινική, η κατάσταση του είναι σταθερή και φρουρείται από την αστυνομία. Λόγω κοιλιακού άλγους το οποίο ανέφερε σήμερα το πρωί κατά την κλινική εξέταση, θα υποβληθεί σε νέο εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο.

– Επιπλέον, εισήχθη από 08/08/2023 και νοσηλεύεται η μητέρα του θανόντος Κ.Μ., στην Β’ Καρδιολογική Κλινική, σταθερή και ασυμπτωματική.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter