Νέα φρίκη στη Χιλή: Δύο αστυνομικές «αύρες» συνθλίβουν 20χρονο διαδηλωτή! (σκληρό Video)

Νέα φρίκη στη Χιλή: Δύο αστυνομικές «αύρες» συνθλίβουν 20χρονο διαδηλωτή! (σκληρό Video)

Άλλο ένα φρικτό έγκλημα διέπραξαν οι αδίστακτοι καραμπινιέροι του Χιλιανού προέδρου Πινιέρα που ήδη έχουν δολοφονήσει δεκάδες διαδηλωτές στην μεγαλύτερη πολιτική κρίση που έχει συγκλονίσει τη χώρα από την εποχή του δικτάτορα Πινοσέτ.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε ζωντανά το κανάλι Prensa, δύο τεθωρακισμένα οχήματα της αστυνομίας, γνωστές και ως αύρες, κάνουν “τανάλια” στον άτυχο 20χρονο διαδηλωτή και τον συνθλίβουν με τρομακτική βιαιότητα. Οι οργισμένοι διαδηλωτές πετούν ό,τι έχουν κατά των δύο οχημάτων προκειμένου να σώσουν τον διαδηλωτή και τελικά τα οχήματα απομακρύνονται σα να μη συνέβη τίποτα…

Οι δημοσιογράφοι από Prensa μετέδιδαν σε απ’ ευθείας σύνδεση από εκείνο το σημείο τις συγκρούσεις και προς τιμή τους,  αντέδρασαν ζητώντας πολιτικές ευθύνες, αυθόρμητα, στον αέρα. Σύμφωνα με τις δικές τους πληροφορίες, ο 20χρονος μεταφέρθηκε στην κλινική Λας Κόντες με τέσσερα κατάγματα στη λεκάνη, εσωτερική αιμορραγία και ρήξη της ουροδόχου κύστης.

«Ο γιός μου ο Οσκαρ συνετρίβη επίτηδες και βίαια από δύο αύρες. Είναι θαύμα το ότι ζει. Αυτή η βαρβαρότητα που επιβάλλει η χιλιανή κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει!», δήλωσε αργότερα η μητέρα του, Μάρτα Κορτές. Τα μόνα λόγια που κατάφερε να της πει ο γιός της, όταν τον είδε, ήταν «το έκαναν επίτηδες».

«Μηδενική ανοχή», δολοφονική μανία

Η κυριολεκτική συντριβή του Οσκαρ Πέρες ανάμεσα στις αύρες, ήταν αποκορύφωμα της μεγάλης επίθεσης που εξαπέλυσε την Παρασκευή η κυβέρνηση του Σεμπαστιάν Πινιέρα κατά των διαδηλωτών, κατεβάζοντας επιπλέον χίλιους άνδρες των ειδικών δυνάμεων στους δρόμους γύρω από την πλατεία Αξιοπρέπειας , με την εντολή «μηδενικής ανοχής στους διαδηλωτές» στην προσπάθεια «να εκδιωχθούν από την πλατεία», όπως δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης, Φελίπε Γκεβάρα.

Πρόσφατα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι, ένας εκ των ανδρών των ειδικών δυνάμεων που οδηγούσαν τις αύρες, κλήθηκε σε απολογία, και δήλωσε ότι αισθανθηκε ότι κινδύνευε καθώς «ήταν γύρω τους πάνω από 1500 διαδηλωτές και ορισμένοι τους πετούσαν πέτρες».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter