Νέα γενιά SimpleFi από τη WIND, τώρα και με ταχύτητες 5G!

Νέα γενιά SimpleFi από τη WIND, τώρα και με ταχύτητες 5G!

H WIND με το μήνυμα «Έχεις πρίζα; Έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ Internet παντού! », φέρνει μία νέα εποχή χωρίς περιορισμούς στην επικοινωνία με 2 νέα προγράμματα SimpleFi!

Μέσα από την ανανεωμένη σειρά προγραμμάτων SimpleFi, οι συνδρομητές μπορούν να επιλέξουν, βάσει διαθεσιμότητας και σύμφωνα με τις ανάγκες τους, ανάμεσα σε 2 νέες προτάσεις που παρέχουν ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ DATA και δωρεάν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με απλή και γρήγορη εγκατάσταση.

Επιπλέον, μπορούν να είναι online από την πρώτη στιγμή, χωρίς καθυστερήσεις για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, όπου και αν βρίσκονται εντός Ελλάδας. Τα προγράμματα διατίθενται μέσω των 4G & 5G δικτύων της WIND.

Το νέο δίκτυο 5G αναπτύσσεται διαρκώς και προσφέρει πλέον τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να ανακαλύψουν πρώτοι την εμπειρία 5G και στο SimpleFi router του σπιτιού τους, με τεχνολογία Wi – Fi 6 για υψηλές ταχύτητες ακόμα και με την ταυτόχρονη σύνδεση πολλών συσκευών.

Ενδεικτικά, η ανανεωμένη σειρά προγραμμάτων SimpleFi διατίθεται εμπορικά με τις ακόλουθες επιλογές: WIND 5G SimpleFi στα €45/μήνα*
 Απεριόριστη χρήση Internet
 Δωρεάν Εξοπλισμός 5G
 Δώρο το τέλος ενεργοποίησης
Μετά την κατανάλωση 200 GB η ταχύτητα προσαρμόζεται στα 12 Mbps.
WIND 4G SimpleFi στα €35/μήνα*
 Απεριόριστη χρήση Internet
 Δωρεάν Εξοπλισμός 4G
 Δώρο το τέλος ενεργοποίησης

Μετά την κατανάλωση 100 GB η ταχύτητα προσαρμόζεται στα 6 Mbps.

*Η προσφορά περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 24% και αφορά νέα συμβόλαια 24μηνης διάρκειας. Να σημειωθεί ότι η WIND είναι η πρώτη εταιρία τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα που αξιοποιεί το νέο δίκτυο 5G για να διαθέσει προϊόν ασύρματης ευρυζωνικής σύνδεσης (Fixed Wireless Access).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν εδώ τις περιοχές που είναι ήδη διαθέσιμο το δίκτυο WIND 5G σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και νέες περιοχές.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ, στο 13800 και στα κατάστημα WIND.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter