Νέα γκέλα για τον Παναθηναϊκό, 1-1 με τον Βόλο

Νέα γκέλα για τον Παναθηναϊκό, 1-1 με τον Βόλο

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε ούτε στο ντεμπούτο του Λάζλο Μπόλονι στο πάγκο της ομάδας. Οι πράσινοι γκέλαραν στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Βόλο, ο οποίος ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του αγώνα (1-0), και έτσι παρέμειναν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Στα αξιοσημείωτα του ματς είναι ότι το τριφύλλι έχασε πέναλτι, όπως και στο ισόπαλο παιχνίδι του Ηρακλείου με τον ΟΦΗ.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, ο Βραζιλιάνος φορ όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει, παρότι του δόθηκαν ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ καλό στήσιμο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στις αντεπιθέσεις ο Ουάρντα δημιουργούσε μπελάδες στους αντιπάλους του. Έκανε ότι ήθελε στον Σάντσες, ο οποίος έχασε στις περισσότερες φορές τις μονομαχίες με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό.

Στο 11’ ο Καρλίτος, αν και ήταν εντελώς αμαρκάριστος, έστειλε την μπάλα άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Χατζηγιοβάνης έκανε ένα απίστευτο λάθος, η μπάλα πήγε στον Ουάρντα, ο οποίος τροφοδότησε με κάθετη πάσα τον Φεράρι που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Διούδη. Στο 16’ και στο 38’ ο Καρλίτος δεν είχε καλά τελειώματα και στην την εκπνοή του ημιχρόνου ο Βόλος πλησίασε το γκολ με τον Μαρτίνες, ο οποίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Οι πράσινοι μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 52’ κέρδισαν πέναλτι όταν μετά από σουτ του Φ. Σάντσες η μπάλα βρήκε το χέρι του Σ. Σάντσες του Βόλου και ο Παπαπέτρου έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Καρλίτος, αλλά τον νίκησε ο Γκαραβέλης. Στο επόμενο λεπτό ο Βραζιλιάνος φορ έδωσε όμως την απάντηση του. Ο Μαουρίτσιο σέντραρε και ο Καρλίτος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (1-0).

Ο Βόλος σόκαρε τους γηπεδούχους στο 92’. Μετά από γύρισμα του Γκουαροτσένα ο Μπαρτόλο «εκτέλεσε» τον Διούδη διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Παπαπέτρου έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ζαγαρίτη, Κουρμπέλη, Σάντσες, Μπαριέντος, Tέκιο, Κολόμπο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Φ. Σάντσες, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Αϊτόρ (68’ Μολό), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα, Καρλίτος (76’ Μπουζούκης).

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Τέκιο (73’ Νίνης), Κολόμπο, Σ. Σάντσες, Φεράρι, Μπαριέντος (78’ Μπαρτόλο), Ριένστρα, Γκουαροτσένα (93’ Ντετάκης), Μαρτίνες (94’ Κιάκος), Ουάρντα, Δουβίκας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter