Νέα γκέλα της Εθνικής, 1-1 με το Κόσοβο

Νέα γκέλα της Εθνικής, 1-1 με το Κόσοβο

Η Εθνική Ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη στην Πρίστινα με το Κόσοβο 1-1, για την 5η αγωνιστική του Β’ ομίλου των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, και στην ουσία έχει μόνο μαθηματικές πιθανότητες να πάει στο Κατάρ.

Στο πρώτο 45λεπτο η «γαλανόλευκη» ούτε κυριάρχησε στο παιχνίδι, όπως είχε ζητήσει ο ομοσπονδιακός προπονητής από τους διεθνείς, ούτε και δημιούργησε φάσεις μπροστά από την εστία του Μούριτς. Η απόδοση της ήταν κάτω του μετρίου. Παρόλα αυτά στα… χασομέρια του ημιχρόνου βρήκε το γκολ. Ο Μπακασέτας έδωσε εξαιρετική ασίστ στον Δουβίκα κι αυτός άνοιξε το σκορ (1-0), δικαιώνοντας τον Τζον Φαν’τ Σχιπ για την επιλογή του. Αυτό είναι το πρώτο γκολ του 22χρονου επιθετικού με τη φανέλα της Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τον Βλαχοδήμο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι διεθνείς μας είχαν τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς να μπορούν να πατήσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Στο 67’ ο Ρασίτσα εκτέλεσε κόρνερ, ο Ραχμάνι πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και έστειλε τη μπάλα λίγο έξω. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 86’ με τον Μουρίκι, ο οποίος στο 92’ σόκαρε την Εθνική μας ομάδας διαμορφώνοντας με κεφαλιά το τελικό αποτέλεσμα (1-1). Η ισοπαλία ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

O Γάλλος διαιτητής Φρανσουά Λετεσιέ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Χαρντεγκιονάι, Καστράτι, Βοϊβόντα, Χαλίμι,Τζαβέλλα, Βλαχοδήμος.

Κόσοβο (Μπερνάρ Σαλάντ): Μούριτς, Βοϊβόντα, Ραχμάνι, Αλίτι (78’ Φαζλίγι), Χαντεργκιονάι, Χαλίμι (84’ Μουσλίγια), Ντρέσεβιτς, Β. Μπερίσα (78’ Λοσάι), Καστράτι (46’ Μπιτίκι), Μουρίκι, Ράσιτσα.

Ελλάδα (Τζον Φαν’τ Σχιπ): Βλαχοδήμος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ανδρούτσος, Τσιμίκας (88’ Παπαδόπουλος), Σιώπης, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Δουβίκας (63’ Μάνταλος), Παυλίδης (80’ Φούντας).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter