Νέα ήθη, νέες τακτικές, Νέα Δημοκρατία!

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν επί κυβέρνησης αρίστων και επιτελικών… που μπλέκουν το κράτος με Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης της δικαιοδοσίας τους...

Θα περίμενε κανείς να ισχύουν οι νόμοι της «Αγοράς» που τόσες φορές διατυμπάνισαν στο παρελθόν και διατυμπανίζουν.

Ωστόσο και αυτοί οι απλοί και θεμελιώδεις «καπιταλιστικοί νόμοι» δεν ισχύουν επί εποχής νεοφιλελεύθερης Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αν πιστεύετε πως η θετική ανταπόκριση ενός «προϊόντος», μιας υπηρεσίας και στη συγκεκριμένη περίπτωση μιας ανεξάρτητης ενημέρωσης από τους πολίτες είναι αρκετή, μάλλον λογαριάζετε χωρίς τους Μητσοτάκηδες.

Ο λόγος για τα πολλά Δελτία Τύπου που λαμβάνει το Documento για διαφήμιση και προώθηση τόσο στην εφημερίδα όσο και στο site documentonews.gr που ανεβαίνει συνεχώς έχοντας ήδη καταλάβει μια αξιοζήλευτη θέση παρά τον συνεχή πόλεμο τόσο μέσω κάθε λίστας Πέτσα όσο και από κυβερνητικά στελέχη που προσπαθούν να το σπιλώσουν.

Αντίθετα όμως από την προσπάθεια των «κυβερνητικών κύκλων» τα ηλεκτρονικά Δελτία Τύπου - όπως για παράδειγμα των ΕΛΠΕ - καταφθάνουν κατά εκατοντάδες για ανάλογη προώθηση, αναγνωρίζοντας τη δύναμη και την αποδοχή των δύο μέσων...  

Ωστόσο, περιέργως πως, αν και το documentonews.gr βρίσκεται ψηλά στις ανάλογες μετρήσεις και η εφημερίδα έχει ευρύτατη αποδοχή, η Διαφήμιση «δεν τα πάει τόσο καλά»…

Γι αυτήν «είμαστε αόρατοι» αφού οι οδηγίες από το Μέγαρο Μαξίμου και όχι μόνον είναι αντίθετες…

Δεν θέλουν να υπάρχουμε γιατί τα βγάζουμε στη φόρα…

Μόνον που όταν θέλεις να θάψεις την αλήθεια, την αντίθετη άποψη, τον έλεγχο, την αποκάλυψη, δεν είναι Δημοκρατία ενώ αντίκειται σε κάθε θεμελιώδη νόμο που αφορά την πολύπλευρη ενημέρωση, βάση της σύγχρονης Δημοκρατίας. 

Εννοείται πως ούτε οι νόμοι της Αγοράς ισχύουν στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.