Νέα ήττα για τον Άρη με 3-0 από την Γάνδη

Νέα ήττα για τον Άρη με 3-0 από την Γάνδη

Μπορεί να παρουσίασε σημάδια βελτίωσης από το πρώτο φιλικό του (συντριβή 5-1 από την Φορτούνα Σίιταρντ), όμως ο Αρης έδειξε και πάλι αρκετές αδυναμίες σε όλες τις γραμμές του κι έχασε σήμερα (6/7) από την Γάνδη στο Βέλγιο με 3-0.

Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, η εικόνα είναι ελαφρώς πλασματική καθώς τον αγώνα σφύριξε ένας διαιτητής ερασιτεχνικών κατηγοριών του Βελγίου και τα έκανε κυριολεκτικά μαντάρα!

Το σκορ άνοιξε στο 29’ από κεφαλιά του Μπερίντζε και στο 65’ ο Έμαν, που έκανε ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια του Άρη, απέκρουσε πέναλτι του Μπεζούς. Στο 81’ ο διαιτητής έδωσε και δεύτερο αστείο πέναλτι, το οποίο προκάλεσε την οργή των παικτών του Παντελίδη και το… γέλιο των παικτών της Γάνδης. Ο Γιάρεμτσουκ ήταν εύστοχος έκανε το 2-0 και στο 90’ ο Σιλά από εμφανή θέση οφσάιντ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.¨

«Αν συγκρίνουμε με το προηγούμενο φιλικό παιχνίδι, έχουμε μια βελτίωση χωρίς αυτή να είναι ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο. Είμαστε αρκετά μακριά ακόμα, αρκετά παιδιά είναι πίσω και αυτό φαίνεται. Τακτικά ήμασταν λίγο πιο καλά. Δεν είχαμε δουλέψει καθόλου σε τακτική. Όσο περνούν οι μέρες θα δουλεύουμε σε αυτό κα η ομάδα θα δείχνει σαν σύνολο καλύτερα» δήλωσε μετά το παιχνίδι ο προπονητής του Αρη, Σάββας Παντελίδης και στη συνέχεια σχολίασε για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του, τον Λούκας Σάσα: “Είναι ένα παιδί που τον παρακολουθούμε πολύ καιρό. Περιμένουμε να μας δώσει όγκο στο χώρο του κέντρου. Αυτή η ομάδα δείχνει ότι χρειάζεται έναν, δύο ποδοσφαιριστές που θα κάνουν μεγάλες αποστάσεις μέσα στο γήπεδο. Αυτός είναι ο ρόλος του Σάσα, μοιράζει σωστά τη μπάλα και θα μας δώσει πολύτιμες λύσεις».

ΑΡΗΣ: Έμαν, Κωνσταντινίδης (46’ Δεληζήσης), Σόουζα, Βέλεθ (46’ Ροζ), Κόρχουτ (68’ Τσαγκαλίδης), Μπάσα (74’ Φετφατζίδης), Μπακούτσης (46’ Ντουάρτε), Ντιγκινί (68’ Γιουνές), Λάρσον (29’ Μαρτίνες, 86’ Κλεμέντε), Τόνσο (59’ Μπακούτσης, 76’ Μπαγκαλιάννης), Ιντέγε (64’ Κιάλα, 81’ Νιένγκου)

ΓΑΝΔΗ: Καμίνσκι (60’ Ντε Μπούσερ), Σμιθ (Ντεχαέγκερε), Οβούσου (60’ Βερστράετε), Οτζίτζα, Μπέζους (60’ Κάστρους Μόντες), Κβιλιτάια (75’ Γιάρεμτσουκ), Μπερίντζε (75’ Ρόστεντ), Ασαρέ (75’ Σιλά), Λούστιγκ (46’ Σούκετ), Πλάστουν (75’ Σισέ), Ντέρικ (75’ Αντριάσεβιτς)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter