Νέα Ιωνία: Βίντεο ντοκουμέντο της διαφυγής των κακοποιών – Στο «μικροσκόπιο» το μαύρο τζιπ (Video)

Νέα Ιωνία: Βίντεο ντοκουμέντο της διαφυγής των κακοποιών – Στο «μικροσκόπιο» το μαύρο τζιπ (Video)

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που άνοιξαν πυρ αργά το βράδυ της Τρίτης σε κατάστημα εστίασης στην περιοχή της Νέας Ιωνίας με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ένας άνδρας που βρισκόταν στο κατάστημα για να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα 37 ετών, υδραυλικός στο επάγγελμα, που βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή καθώς, όπως όλα δείχνουν, δεν είχε καμία σχέση με την παρέα που άρχισε να πυροβολεί μέσα στην καφετέρια.

«Είχε πάει να δει τον αγώνα και στο διπλανό τραπέζι μαλώνανε και προφανώς δεν πρόλαβε», ανέφερε σε δηλώσεις της η αδερφή του 40χρονου που έχασε τη ζωή του.

Φώναζαν «πυροβολισμοί – πυροβολισμοί»

Αυτόπτης μάρτυρας δίνει, μέσω του Open, τη δική του διάσταση για το περιστατικό: «Ξαφνικά άκουσα μια πιστολιά. Βγήκα στο μπαλκόνι και είδα και τις υπόλοιπες τουφεκιές μέσα στο μαγαζί και κόσμο να τρέχει πανικόβλητος αριστερά και δεξιά από όλες τις πόρτες, άνθρωποι να πέφτουνε μέσ’ στην άσφαλτο κάτω. Ένας πανικός».

«Βγαίνει ο διανομέας και φωνάζει πυροβολισμοί – πυροβολισμοί πέστε όλοι κάτω. Μαζευόμαστε εμείς, ταραζόμαστε, κλείνουμε το μαγαζί όπως όπως, φεύγουμε και μετά μάθαμε ότι πέθανε ένα παιδί εδώ πέρα», ανέφερε άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

Την ίδια ώρα, ένας ακόμα αυτόπτης μάρτυρας τονίζει: «Είδα άλλο ένα τζιπ ασημένιο, Mercedes το οποίο έφυγε τρέχοντας. Δεν προλάβαινες να δεις πινακίδες».

«Ήρθα εδώ στη γωνία και βλέπω πανικόβλητο τον κόσμο. Βλέπω τι έγινε, είχα ακούσει πυροβολισμούς και μετά είδα και τον άλλον τον είχαν ξαπλωμένο, τον είχαν δέσει στον ώμο, είχε φάει την σφαίρα και ένα αυτοκίνητο που έφυγε σπιναρίζοντας με χίλια», είπε αυτόπτης μάρτυρας, στο LIVE NEWS.

Στο «μικροσκόπιο» το μαύρο τζιπ

Την ίδια στιγμή, έχει μπει στο «μικροσκόπιο» το μαύρο τζιπ που βρέθηκε έξω από το μαγαζί και εκτιμάται πως έχει χρησιμοποιηθεί από κάποιον/κάποιους από τους δράστες. Το πολυτελές όχημα, θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστεί για τυχόν αποτυπώματα ή DNA.

Το χρονικό

Άγνωστος άνοιξε πυρ σε καφετέρια με ναργιλέδες στην οδό Κασταμονής στη Νέα Ιωνία, λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Από τους πυροβολισμούς που έπεσαν στο σημείο τραυματίστηκε θανάσιμα ένας άνδρας, ενώ ο δράστης τράπηκε άμεσα σε φυγή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, παρέα 4 ατόμων καθόταν σε VIP χώρο του καταστήματος όταν ξαφνικά τους πλησίασε μία ομάδα 3 ατόμων. Ένα από τα άτομα αυτά σηκώθηκε και πυροβόλησε εννέα φορές με αποτέλεσμα οι σφαίρες να πλήξουν τον άτυχο άνδρα ο οποίος, όμως, δεν είχε σχέση με την παρέα και βρισκόταν σε άλλο σημείο του καταστήματος.

Τουλάχιστον μία από τις σφαίρες βρήκε στην ωμοπλάτη τον άτυχο άνδρα που λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Η συμμορία

Οι φερόμενοι ως δράστες, σύμφωνα με το LIVE NEWS, είναι μέλη συμμορίας που την απαρτίζουν 10 άτομα αλβανικής καταγωγής, και είναι γνωστοί στις Αρχές.

Βίντεο ντοκουμέντο

Οι δράστες όπως αναφέρουν πληροφορίες, έφτασαν στο σημείο με ένα μαύρο όχημα Μερσεντές, τύπου τζιπ.

Το MEGA εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνεται το δεύτερο όχημα, με το οποίο οι φερόμενοι ως δράστες διαφεύγουν από το σημείο μετά τους πυροβολισμούς. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως τα άτομα που συμμετείχαν στην συμπλοκή διέφυγαν και με ένα δεύτερο όχημα.

Σύμφωνα με το MEGA το τρίτο αυτοκίνητο των δραστών, ένα τζιπ μεγάλου κυβισμού, έμεινε έξω από την καφετέρια, αφού δεν πρόλαβαν να το πάρουν. Τα αυτοκίνητα φαίνεται να είναι νοικιασμένα με μακροχρόνια μίσθωση, με πλαστές ταυτότητες από εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter