Νέα ισοπαλία για την ΑΕΛ, 0-0 με τον Βόλο

Νέα ισοπαλία για την ΑΕΛ, 0-0 με τον Βόλο

Nέα γκέλα για την ΑΕΛ, η οποία παραχώρησε ισοπαλία (0-0) στον Βόλο και παρέμεινε ουραγός στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 1.

Το ματς ήταν ιδιαίτερα σκληρό, σφυρίχτηκαν συνολικά 41 φάουλ και είχε λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Κορυφαία στιγμή ήταν στο 85’ το τετ α τετ του Δουβίκα με τον Μπάγιτς, ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του.

«Δεν είμαι ικανοποιημένος. Ο Βόλος έπαιξε καλύτερα από εμάς. Δεν μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο είχαμε την κατοχή, δεν παίζουμε σωστά όταν έχουμε την μπάλα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό και να βελτιωθούμε», δήλωσε ο προπονητής της Λάρισας Τζιανλούκα Φιέστα, ενώ ο αρχηγός του Βόλου Τ. Τσοκάνης είπε: «Κάναμε αρκετές ευκαιρίες. Χάσαμε μια μεγάλη στιγμή με το τετ α τετ του Δουβίκα αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Σημαντικό ότι βγάζουμε φάσεις, τα γκολ θα έρθουν σταδιακά. Κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο».

O Αρ. Διαμαντόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μιχαήλ, Τρούγιτς, Ζίζιτς, Μπεν-Χαnτίρα, Κολομπίνο, Φερράρι.

ΑΕΛ: Μπάγιτς, Μιχαήλ (46′ Καρανίκας), Τσόσιτς (46′ Χουσίνο), Ζίζιτς, Μπέρος, Κολομπίνο, Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς, Ακούνια (83′ Τρούγιτς), Πινακάς (46′ Μπεν Χαντίρα), Ντουρμισάι (63′ Μουκάντζο).

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Τέκιο, Γκρίλο, Μήτογλου, Φεράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης, Σάντος (58′ Περέα), Μαρτίνες, Μπαρτόλο, Δουβίκας. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter