Νέα ήθη στην πολιτική αντιπαράθεση από τον Πάνο Σκουρλέτη – Aπειλεί με μήνυση τον δημοσιογράφο Λακόπουλο

Νέα ήθη στην πολιτική αντιπαράθεση από τον Πάνο Σκουρλέτη – Aπειλεί με μήνυση τον δημοσιογράφο Λακόπουλο

Αρχίζουν να ξεφεύγουν κάποια στελέχη της μειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ, όπως διαμορφώθηκε από το τετραήμερο συνέδριο που έληξε την Κυριακή. Ο Πάνος Σκουρλέτης ο οποίος δημιούργησε επεισόδιο λίγες ώρες πριν τη λήξη του Συνεδρίου, έχοντας χάσει την ψυχραιμία του και βλέποντας ότι οι απόψεις του αποτελούν πια μειοψηφία στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία απειλεί με μήνυση τον δημοσιογράφο Γιώργο Λακόπουλο ο οποίος του έκανε κριτική στη βάση της αξιολόγησης των πολιτικών πεπραγμένων του.

Ο Πάνος Σκουρλέτης αλλά και κάθε πολιτικός ανεξάρτητα κομματικής τοποθέτησης πρέπει να γνωρίζει ότι νομικά δεν έχει κανένα έρεισμα να απειλεί με μηνύσεις δημοσιογράφους, όταν ενοχλούνται από την κριτική τους. Ειδικά ο Πάνος Σκουρλέτης για την κριτική αξιολόγηση που δέχτηκε από το Γιώργο Λακόπουλο πρέπει να γνωρίζει ότι οι απειλές για μηνύσεις ουσιαστικά αποτελούν παραδοχή ήττας για αυτόν και δικαιώνουν ουσιαστικά τον δημοσιογράφο στην κριτική του. Πρέπει να γνωρίζει επίσης ένας αριστερός πολιτικός δεν δικαιούται να απειλεί με μηνύσεις δημοσιογράφους γιατί σε αυτή την περίπτωση δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτούς που θέλουν να ελέγξουν τον Τύπο.

Ο Πάνος Σκουρλέτης ο οποίος διετέλεσε κορυφαίος υπουργός των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γνωρίζει ότι ως πολιτικός πρέπει να δέχεται την οποιαδήποτε κριτική και να απαντάει σε αυτήν πολιτικά.

Γιατί το ζήτημα που προκύπτει είναι το εξής: μπορεί πολιτικός οποιασδήποτε απόχρωσης να προσπαθεί να ελέγξει την δημοσιογραφία με πρόφαση προσωπικές εμπάθειες;

Η ανάρτηση του Πάνου Σκουρλέτη με τις απειλές κατά Λακόπουλου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter