Νέα ήττα για τον ΠΑΟ, πρώτη νίκη για τον Αρη (1-0)

Νέα ήττα για τον ΠΑΟ, πρώτη νίκη για τον Αρη (1-0)

Ο Αρης πέτυχε τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επί του Παναθηναϊκού (1-0), ενώ οι πράσινοι σε τρία ματς μετράνε δύο ήττες!

Οι κίτρινοι άνοιξαν το σκορ στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησαν. Στο 10’ οι Μπερτόλιο – Καμαρά έκαναν ότι ήθελαν την άμυνα του τριφυλλιού και ο τελευταίος σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Στην συνέχεια ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε το παιχνίδι, απείλησε και έχασε δύο ευκαιρίες με τον Ιωαννίδη (23’ και 25’).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αρης βρέθηκε κοντά στο δεύτερο γκολ με τον Εντιαγέ στο 59’, ενώ το τριφύλλι απείλησε και πάλι με τον Ιωαννίδη στο 69’ και στο 76’, ωστόσο τον νίκησε και πάλι ο Κουέστα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε: «Ηταν ένα παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Δεν είχε ποιότητα ο αγώνας και δεν έπρεπε να χάσουμε. Είναι πρόβλημα όταν χάνεις δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Είμαστε ομάδα που προσπαθεί αρκετά μέσα στο γήπεδο και ο χρόνος θα λειτουργεί υπέρ μας. Ωστόσο οι δύο ήττες μας πληρώνουν πάρα πολύ»

Ο Τ. Παπαπέτρου έδειξε κίτρινη κάρτα στους Εντιαγέ, Φαμπιάνο, Μαντσίνι, Σούντγκρεν, Πέρεθ, Χουανκάρ.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Τζέγκο, Σάσα (91’ Ματίγια), Μπερτόλιο (46’ Εντιαγέ), Μαντσίνι (82’ Ιτούρμπε), Γκάμα Μπρούνο (71’ Ματέο Γκαρσία), Καμαρά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Πούγγουρας (86’ Λούντγκβιστ), Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος (61’ Μαουρίτσιο), Χατζηγιοβάνης (72’ Καρλίτος), Βιτάλ, Βιγιαφάνιες (61’ Παλάσιος), Ιωαννίδης (86’ Μακέντα).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter