Νέα, καμουφλαρισμένη λίστα Πέτσα ετοιμάζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη - «Κεραυνοί» Π. Πολάκη (Pdf)

Νέα «λίστα Πέτσα», αυτή τη φορά περισσότερο... κεκαλυμμένη, φέρνει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για να συνεχίσει ο «Μωυσής» απερίσπαστος και ανενόχλητος το έργο του.

Ειδικότερα, μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών δρομολογείται η αποδέσμευση ενός ποσού της τάξης των 3 εκατομμυρίων ευρώ για πρόγραμμα επικοινωνιακής προβολής που αφορά «την ενημέρωση των εκλογέων εκτός Ελλάδας για το πως θα ψηφίσουν». Την απόφαση υπογράφει -ποιος άλλος- ο Στέλιος Πέτσας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για: «α) στον επικοινωνιακό σχεδιασμό-παραγωγή επικοινωνιακού και έντυπου υλικού της εκστρατείας ενημέρωσης των εκλογέων που βρίσκονται εκτός της ελληνικής επικράτειας για τη δυνατότητα άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος πλησίον του τόπου κατοικίας και β) στις δράσεις και υπηρεσίες της καμπάνιας ενημέρωσης των εκλογέων που βρίσκονται εκτός της ελληνικής επικράτειας για τη δυνατότητα άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος πλησίον του τόπου κατοικίας, για το υπόλοιπο του έτους 2020».

Υπενθυμίζεται πως στο πρώτο κύμα της πανδημίας, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είχε μοιράσει αφειδώς κρατικό χρήμα με τις καμπάνιες «Μένουμε Σπίτι» και «Μένουμε Ασφαλείς», αποκλείοντας σκανδαλωδώς το Documento και το Koutipandoras.gr.

«Μύδροι» Πολάκη: Το καζάνι βράζει

Στη σέντρα βγάζει ο Παύλος Πολάκης την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή τη νέα λίστα Πέτσα.

Όπως τονίζει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας «νέο Πετσοτάισμα με 3.000.000 ευρώ εν μέσω πανδημιας και νεκρών ,για να στηρίζετε την κυβέρνηση του Μωϋσή-happy traveler» και προσθέτει: «Με πρόσχημα "την ενημέρωση των εκλογέων εκτός Ελλάδας για το πως θα ψηφίσουν"».

Η ανάρτησή του στο Facebook καταλήγει με τη φράση: «το καζάνι βράζει...».

Αναλυτικά η ανάρτησή του: 

ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ !!! Περάστε κανάλια,περάστε σάιτ, περάστε ΜΜΕ της διαπλοκής:

ΝΕΟ ΠΕΤΣΟΤΑΙΣΜΑ ΜΕ 3.000.000 ευρώ εν μέσω πανδημιας και νεκρών, για να στηρίζετε την κυβέρνηση του Μωϋσή-happy traveller!!!

Με πρόσχημα «την ενημέρωση των εκλογέων εκτός Ελλάδας για το πως θα ψηφίσουν»!!!!!

ΥΓ .Αν δεν είναι πρόσχημα ,ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ .... το καζάνι βράζει....

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.