Νέα καμπάνια από το iSYRIZA: «Μένουμε μαζί, μένουμε ενεργοί»

Η νέα καμπάνια του iSYRIZA.

Στόχος της καμπάνιας είναι «η ανάδειξη των εργαλείων της πλατφόρμας, τα οποία εν μέσω πανδημίας μπορούν να συμβάλλουν τόσο στην ενημέρωση για την υγεία των πολιτών, όσο και στη διατήρηση της πολιτικής συμμετοχής και κοινωνικής δράσης τους», σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Η νέα λειτουργικότητα iThink, δίνει τη δυνατότητα στα μέλη να διαβουλευτούν γύρω από ερωτήματα κομβικής σημασίας, που θέτουν τα τμήματα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, και μαζί να διαμορφώσουν τις πολιτικές του αύριο. Ήδη από την περασμένη Πέμπτη, εκατοντάδες χρήστες έχουν λάβει μέρος στις τρεις διαβουλεύσεις, που άνοιξαν τα τμήματα Υγείας, Οικονομικής και Εργατικής πολιτικής.

Η λειτουργικότητα του iAsk&Watch, προσφέρει στα μέλη τη δυνατότητα να μπορούν, αδιαμεσολάβητα, να εκφράσουν τα ερωτήματά τους και τους προβληματισμούς τους, σε στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, γύρω από θέματα του κορωνοϊού, λαμβάνοντας στη συνέχεια ζωντανά, μέσω video, τις απαντήσεις τους. Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί πέντε θεματικά iAsk&Watch, σχετικά με τις επιπτώσεις της πανδημίας, στην υγεία, στο Ε.Σ.Υ., στη ψυχική υγεία, στην οικονομία και στην εργασία.

Μέσα από το ανανεωμένο newsfeed του iSYRIZA, η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση είναι συνεχής και αδιάκοπη. Στην πρώτη σελίδα, αναρτώνται όλες οι τελευταίες εξελίξεις για την πολιτική επικαιρότητα, ενώ μέσω του ειδικού live blog της εφημερίδας ΑΥΓΗ, παρέχεται συνεχής ενημέρωση γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στη διάδοση της πανδημίας.

Στα πλαίσια της καμπάνιας, συμπεριλαμβάνονται τα live briefings με ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση, καθώς και η εκπομπή του Παρατηρητηρίου για τον COVID-19, με τον ευρωβουλευτή και δημοσιογράφο Κώστα Αρβανίτη, που προβάλλεται ήδη καθημερινά στις 22:00 μέσα από τα Νέα του iSYRIZA. Στο προσεχές διάστημα, πρόκειται να προβληθούν μέσω της πλατφόρμας, Live Events με νέες εκδηλώσεις».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.