Νέα καταγγελία για ταβέρνα που τηγανίζει ζωντανούς αστακούς – Σκληρές εικόνες (Video)

Νέα καταγγελία για ταβέρνα που τηγανίζει ζωντανούς αστακούς – Σκληρές εικόνες (Video)

Μετά τα ψάρια που τηγανίζονταν ζωντανά στην Κάρπαθο προκαλώντας σάλο, ένα νέο βίντεο με ζωντανούς αστακούς έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που δημοσίευσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία «Νέμεσις» φαίνεται να τηγανίζουν… ζωντανό αστακό! «Τηγανίζει ζωντανούς αστακούς και το χαίρεται.» σημειώνει  η «Νέμεσις» και γνωστοποιεί ότι πρόκειται για ταβέρνα στα νότια προάστια.

«Τηγανίζει ζωντανούς αστακούς και το χαίρεται. Ταβέρνα στα νότια προάστια. Κοροϊδεύει τον επόμενο ζωντανό αστακό που θα τηγανίσει. Στέλνει απειλητικά και ειρωνικά βίντεο και τηλεφωνεί απειλώντας όποιον τον σχολιάζει αρνητικά στα βίντεο που ο ίδιος αναρτά. Εγκλήματα κατά των ζώων συνέχεια και συνέχεια, ειδεχθή και αποκρουστικά. Η Νέμεσις έχει καταγγείλει αρμοδίως και αναμένει εδώ και αρκετές μέρες να ενεργήσουν οι αρχές. Πολλές ταβέρνες έχουν σε κοινή θέα ζωντανούς αστακούς μέσα σε πάγο» αναφέρει η ομοσπονδία «Νέμεσις» στην ανάρτησή της στο Facebook.

Η «Νεμεσις», επικαλούμενη την Καθηγήτρια Κτηνιατρικής Ιχθυολογίας, ιχθυοπαθολογίας και Ευζωίας θαλάσσιων ζώων Φωτεινή Αθανασοπούλου αναφέρει πως ο πάγος καθιστά τους αστακούς ανίκανους να κινηθούν, ωστόσο παραμένουν ζωντανοί και βιώνουν μεγάλο πόνο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter