Νέα «λυπητερή» από την UEFA στον Παναθηναϊκό για Ατζαγκούν

Νέα «λυπητερή» από την UEFA στον Παναθηναϊκό για Ατζαγκούν

Απανωτά είναι τα χτυπήματα για τον παναθηναϊκό και πλέον δεν ξέρει από πού να πρωτοφυλαχτεί.

Την ώρα που η ΠΑΕ βρίσκεται μια μόλις εβδομάδα πριν το τρίτο και μοιραίο μηδενισμό για την οφειλή στον Γερμανό Βέμερ ο οποίος περιμένει τα οφειλόμενα που δεν του δίνει ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Αλαφούζος, ένα νέο φιρμάνι έφθασε από την UEFA. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έδωσε προθεσμία 30 ημερών στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός να καταβάλει το ποσό των 127.500 ευρώ στη Ρόντα για τον δανεισμό του… Ατζαγκούν!

Από πού προέκυψε το νέο «φέσι»; Από τη στιγμή που οι «πράσινοι» τον Ιανουάριο του 2017 συμφώνησαν με την ολλανδική ομάδα να της παραχωρήσουν δανεικό τον Νιγηριανό μεσοεπιθετικό με το μεγαλύτερο ποσό του συμβολαίου του πληρωμένο από τον Παναθηναϊκό.

 Όμως στην ΠΑΕ δεν τήρησαν ούτε αυτή τη συμφωνία κι έτσι η Ρόντα προσέφυγε στην UEFA, η οποία έδωσε προθεσμία 30 ημερών στην ελληνική ομάδα να εξοφλήσει το χρέος κι αν δεν το κάνει θα παραπεμφθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA για τα περαιτέρω.

Ο Αμπντούλ Τζελίλ Ατζαγκούν, αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό τον Αύγουστο του 2013 όταν και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών. Το καλοκαίρι του 2016 ο Ατζαγκούν δόθηκε δανεικός στον Λεβαδειακό για να καταλήξει τον Γενάρη του ‘17 στη ολλανδική Ρόντα όπου αγωνίζεται μέχρι σήμερα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter