Νέα μαφιόζικη εκτέλεση: Άγνωστοι «γάζωσαν» Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία στη Βούλα (Photos)

Νέα μαφιόζικη εκτέλεση: Άγνωστοι «γάζωσαν» Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία στη Βούλα (Photos)

Νέα επίθεση με πυροβολισμούς σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία, καθώς «ενέδρα θανάτου» είχαν στήσει άγνωστοι σε 46χρονο άνδρα στη Βούλα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο άνδρας εκτελέστηκε εν ψυχρώ μέσα στο αυτοκίνητό του, μάρκας Smart, λίγο μετά τις 20:30, στην οδό Τροίας, στο Πανόραμα της Βούλας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα μόλις βγήκε από το σπίτι του και μπήκε στο αυτοκίνητό του δέχθηκε τουλάχιστον 4 σφαίρες από πυροβόλο όπλο, στο στήθος και την πλάτη, που τον τραυμάτισαν θανάσιμα. Ο 46χρονος, που είχε συλληφθεί για υποθέσεις ναρκωτικών στην Ελλάδα, αλλά και την Αυστραλία, προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητό του μόλις δέχθηκε τις πρώτες σφαίρες, ενώ οι δράστες τον πυροβόλησαν ξανά.

Η αστυνομία εξετάζει παράλληλα εάν πρόκειται για μια ακόμη δολοφονία που αφορά στον “πόλεμο” που έχει ξεσπάσει στον “κόσμο της νύχτας”.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδίδει η ΕΡΤ, ο 46χρονος καταγόταν από την Αυστραλία και ήταν μέτοχος σε γνωστή εταιρεία security, στα Νότια Προάστια. Μάλιστα, το θύμα φέρεται πως είναι γνωστό όνομα στην κοσμική Αθήνα και πως η σύζυγος του είναι μοντέλο και συμμετέχει σε τηλεοπτικό ριάλιτι.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Όλα αυτά τη στιγμή που μόλις μία μέρα πριν, επίθεση με πυροβολισμούς πραγματοποίησαν άγνωστοι κατά “νονού” της νύχτας στον Πειραιά.

Δείτε φωτογραφίες από τον χώρο που πραγματοποιήθηκε η μαφιόζικη επίθεση:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter