Νέα Μάκρη: Πνίγηκε στην πισίνα την ώρα του παιχνιδιού το 10χρονο παιδί – Τι συνέβη (Video)

Νέα Μάκρη: Πνίγηκε στην πισίνα την ώρα του παιχνιδιού το 10χρονο παιδί – Τι συνέβη (Video)
Φωτογραφία αρχείου

Μία ακόμα τραγωδία στο νερό με θύμα ένα μικρό παιδί. Αυτή τη φορά, ενα 10χρονο παιδί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα στη Νέα Μάκρη. Το κορίτσι διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ήταν το δεύτερο περιστατικό με πνιγμό παιδιού μέσα σε σχεδόν 24 ώρες, μετά και τον πνιγμό του 6χρονου στο Καβούρι το απόγευμα του Σαββάτου.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Mega, η 10χρονη έπαιζε με ένα άλλο παιδάκι. Το παιδί έφυγε κάποια στιγμή για να πάρει κάτι από το δωμάτιό του και η 10χρονη έμεινε μόνη της με την μητέρα που μάζευε τα πράγματα. Πληροφορίες λένε ότι η μικρή είδε μία μάσκα στην πισίνα και πρόκειται για ένα παιχνίδι μεταξύ των παιδιών – να ρίχνουν την μάσκα στην πισίνα και μετά να την πιάνουν.

Το κορίτσι βούτηξε στην πισίνα για να πιάσει την μάσκα ωστόσο το γεγονός ότι είχε φάει, έφερε το τραγικό αποτέλεσμα. Οι 2 ιδιώτες γιατροί που βρέθηκαν στο σημείο και έκαναν ΚΑΡΠΑ στο κορίτσι ανέφεραν πως το παιδί έβγαζε φαγητό από το στόμα του.

Όταν έφτασε το ΕΚΑΒ, το 10χρονο παιδί είχε χαμηλό σφυγμό και ανέπνεε με δυσκολία.

Τα αίτια του πνιγμού του μικρού παιδιού θα φανούν μετά την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter