Νέα μεγάλη διεθνής διάκριση για τη Grecotel

Νέα μεγάλη διεθνής διάκριση για τη Grecotel

Ως ένα εκ των κορυφαίων ξενοδοχείων της Ευρώπης βραβεύτηκε το Mykonos Blu Grecotel Exclusive Resort και Mykonos Blu Villas. Ειδικότερα το πολυτελές ξενοδοχείο απέσπασε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βραβείο στην κατηγορία «Βest Resort in Greece» των Condé Nast Traveler 2018 READERSCHOICE AWARDS, καταδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την εξαιρετική ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και τον υψηλό δείκτη ικανοποίησης των επισκεπτών του.

Το Mykonos Blu Grecotel Exclusive Resort και Mykonos Blu Villas αποτελεί ένα από τα πολυτιμότερα «κοσμήματα» του Ομίλου Grecotel. Με 110 δωμάτια, σουίτες και βίλλες εξαιρετικού design, πολυτελείς εγκαταστάσεις και εξαιρετικές γαστρονομικές επιλογές, δημιουργεί μοναδικές και αξεπέραστες εμπειρίες διακοπών. Η νέα αυτή διάκριση επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά την προσωποποιημένη φιλοξενία, την υψηλή αισθητική και τη μοναδική φροντίδα που υπογράφει τη διαμονή κάθε επισκέπτη της Grecotel. Επιπλέον αποδεικνύει στην πράξη την εμπιστοσύνη που δείχνουν στη Grecotel επισκέπτες, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, επισφραγίζοντας την θέση που επάξια έχει κατακτήσει ανάμεσα στους κορυφαίους του παγκόσμιου τουρισμού.

Tα βραβεία Readers’ Choice Awards Travel Condé Nast αποτελούν τη διοργάνωση θεσμό που αναγνωρίζει την αριστεία στην ταξιδιωτική εμπειρία. Στη φετινή διοργάνωση σχεδόν μισό εκατομμύριο αναγνώστες αξιολόγησαν και υπέβαλαν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες.

Ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel, από την ίδρυσή του, έχει καταγράψει μια μακρά και απρόσκοπτη πορεία σημαντικών διακρίσεων και αριστείας. Από το 1975 μέχρι σήμερα τα ξενοδοχεία του Ομίλου, ο ιδρυτής και η διοίκηση έχουν λάβει περισσότερα από 2.000 βραβεία που συμπληρώνονται από διακρίσεις για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τη ζεστή φιλοξενία, την ουσιαστική συμβολή στην αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού, το κοινωνικό έργο, καθώς και τις πρωτοβουλίες για τη διατήρηση και προβολή της περιβαλλοντικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας.​

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter