Νέα μέτρα κατά της άσκοπης μετακίνησης – Διπλασιάζεται το πρόστιμο

Νέα μέτρα κατά της άσκοπης μετακίνησης – Διπλασιάζεται το πρόστιμο

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε τον διπλασιασμό των προστίμων που θα επιβάλλονται τις ημέρες του Πάσχα για άσκοπη μετακίνηση.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την καθιερωμένη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, από το Μεγάλο Σάββατο στις 9 το βράδυ έως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας του Πάσχα, το πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση θα είναι διπλάσιο (στα 300 ευρώ), μαζί με την αφαίρεση πινακίδων.

Παράλληλα, όσον αφορά την κατ’ εξαίρεση μετακίνηση (για την περίπτωση Β4), ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε ότι θα υπάρχουν αυστηρότερη έλεγχοι και πλέον, οι εν λόγω μετακινήσεις θα γίνονται αυστηρά από δύο άτομα.

Σε περίπτωση παράβασης και καταχρηστικής χρήσης της Β4, θα επιβάλλεται 300 ευρώ πρόστιμο στον οδηγό, αλλά και αφαίρεση πινακίδων, ενώ και ο συνοδηγός θα καλείται να καταβάλλει 150 ευρώ.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «9 στους 10 συμπολίτες μας δηλώνουν ότι θα γιορτάσουν με βάση τους κανόνες που επιβάλουν οι συνθήκες, θα ακολουθήσουν τις οδηγίες», εκφράζοντας τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter