Νέα μέτρα στη βραδινή διασκέδαση προανήγγειλε ο Πλεύρης

Νέα μέτρα στη βραδινή διασκέδαση προανήγγειλε ο Πλεύρης

Μια πρώτη εικόνα για τα μέτρα που αναμένεται να ληφθούν μετά τις γιορτές έδωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης με τον τομέα της διασκέδασης να είναι ο πρώτος στον οποίο θα παρέμβει η κυβέρνηση.

Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο Οpen επισήμανε πως θα υπάρξουν ήπιες παρεμβάσεις οι οποίες δεν έχουν αποφασιστεί ακόμα ωστόσο θα έχουν χρονικό ορίζοντα 15 ημερών.

«Η βασική κατηγορία παρέμβασης που θα αφορούν τα κέντρα και μας έχουν προτείνει και οι ειδικοί έχει να κάνει συνολικά με το κομμάτι της διασκέδασης. Άρα εκεί πέρα θα γίνει μία συζήτηση τη Δευτέρα να ορίσουμε ποιο είναι το πρόβλημα. Οι χώροι υπερμετάδοσης κατά βάση δεν είναι οι χώροι της τυπικής εστίασης. Είναι οι χώροι που υπάρχει περισσότερη παρουσία διασκέδασης, δηλαδή η βραδινή διασκέδαση. Αλλά προς αυτή την κατεύθυνση δεν μπορώ να σας πω γιατί δεν έχουν αποφασιστεί αλλά η φιλοσοφία θα είναι είτε με την εφαρμογή ωραρίου, είτε με την εφαρμογή άλλων μέτρων όπως υπήρξαν πχ όρθιας διασκέδασης, τέτοιες παρεμβάσεις για ένα 15νθήμερο θα αναζητήσουμε. Εκεί είναι η κατεύθυνση. Αυτό θα το προσδιορίσουμε τη Δευτέρα» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε

«Πιστεύουμε ότι θα είναι ήπιες παρεμβάσεις. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι ένας κλάδος που έχει πληγεί, γι’ αυτό το λόγο προσπαθούμε οι παρεμβάσεις να γίνουν σε χρονικό πλαίσιο που κατά βάση είναι το πιο ανώδυνο».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter