Νέα μήνυση για βιασμό 14χρονου σε βάρος γνωστού ηθοποιού-σκηνοθέτη

Νέα μήνυση για βιασμό 14χρονου σε βάρος γνωστού ηθοποιού-σκηνοθέτη

Το έγκλημα δεν έχει παραγραφεί, τόνισε ο δικηγόρος του θύματος, καθώς ο βιασμός που καταγγέλλεται έχει τελεστεί το 2010

Νέα μήνυση για βιασμό ανηλίκου, η τρίτη σύμφωνα με πληροφορίες, κατατέθηκε σήμερα σε βάρος γνωστού ηθοποιού-σκηνοθέτη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Αφορά τον βιασμό 14χρονου τότε μαθητή της Β’ γυμνασίου. Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του θύματος Γιάννης Βλάχος, το έγκλημα δεν έχει παραγραφεί, καθώς φέρεται να τελέστηκε το 2010.

«Το έγκλημα τιμωρείται ως κακούργημα και δεν έχει παραγραφεί» ανέφερε στους δημοσιογράφους ο Γ. Βλάχος. «Ως δράστης φέρεται πασίγνωστος ηθοποιός-σκηνοθέτης, το όνομα του οποίου απασχολεί τελευταίως εντόνως τη δημοσιότητα» πρόσθεσε. 

«Ζητάμε από τη δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα και να κινήσει κατά προτεραιότητα τις διαδικασίες δικαστικής διερεύνησης της μήνυσης διότι από τα πραγματικά περιστατικά και από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξης προκύπτει ιδιαίτερα υψηλός βαθμός επικινδυνότητας του φερομένου ως δράστη για το κοινωνικό σύνολο» τόνισε ο δικηγόρος.

Όπως διευκρίνισε ο Γ. Βλάχος, ο 25χρονος σήμερα που καταγγέλλει τον βιασμό του δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter