Νέα μηνύματα: Ο Ρωμανός δίνει «γραμμή» στον Φουρθιώτη τι να κάνει στην εκπομπή του

Νέα μηνύματα: Ο Ρωμανός δίνει «γραμμή» στον Φουρθιώτη τι να κάνει στην εκπομπή του

Νέα μηνύματα που αποκαλύπτουν τις άριστες σχέσεις του με τη Ν.Δ. και το σύστημα Μαξίμου δημοσιοποίησε το πρωί της Δευτέρας στον λογαριασμό του στο Facebook ο Μένιος Φουρθιώτης. Ο υπόδικος τηλεπαρουσιαστής έχει εμφανίσει συνομιλία του με τον διευθυντή του γραφείου Τύπου της Ν.Δ. Νίκο Ρωμανό, ο οποίος μάλιστα εμφανίζεται να του δίνει και «γραμμή» για το τι πρέπει να κάνει στην εκπομπή του.

Στη συνομιλία, που έχει εμφανίσει ο Φουρθιώτης, ο Ρωμανός φαίνεται να έχει στείλει μήνυμα ζητώντας από τον παρουσιαστή να «κλείσει το σούργελο». Κατά τον Φουρθιώτη, ο Ρωμανός αναφέρεται σε βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο παρουσιαστής τον ευχαριστεί για το μήνυμα και τον ρωτάει αν βλέπει τα αφιερώματα που έχει κάνει σε άλλους υπουργούς, δηλαδή στον Άκη Σκέρτσο, τον Χρήστο Σταϊκούρα, αλλά και στον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Γρηγόρη Δημητριάδη. Μάλιστα ο Ρωμανός εμφανίζεται να κάνει και υποδείξεις, καθώς πιθανότατα στο «ρεπορτάζ» υπήρχε λάθος στις φωτογραφίες του Γρηγόρη Δημητριάδη.

Κατόπιν και αυτής της εξέλιξης, τα ερωτήματα για τη Ν.Δ. και το Μέγαρο Μαξίμου πληθαίνουν και η ανάγκη απαντήσεων γίνεται επιτακτική. Ποιες είναι οι σχέσεις της κυβέρνησης και της Ν.Δ. με τον υπόδικο παρουσιαστή και γιατί ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της κυβερνώσας παράταξης, δίνει «γραμμή» στον Φουρθιώτη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter