Νέα μπηχτή Αυτιά προς την ΝΔ για την απόρριψη του από το ευρωψηφοδέλτιο (Video)

Νέα μπηχτή Αυτιά προς την ΝΔ για την απόρριψη του από το ευρωψηφοδέλτιο (Video)

Δεν άντεξε για μία ακόμη φορά ο Γιώργος Αυτιάς και εξέφρασε και πάλι δημόσια την πικρία του για τον αποκλεισμό του από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. 

Βλέποντας τη ΝΔ να… ανοίγει τις αγκάλες της και να αποδέχεται άλλους συναδέλφους του όπως τον Μπάμπη Παπαδημητρίου και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο ως υποψήφιους βουλευτές στις ερχόμενες εθνικές εκλογές, ενώ τον ίδιο τον απέρριψε στις ευρωεκλογές, ο Γιώργος Αυτιάς δεν άντεξε και μιλώντας με τον νέο περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνο Μουτζούρη το βράδυ της Κυριακής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ είπε:

«Ο κόσμος, απόψε σας έδωσε ένα διαβατήριο επίλυσης προβλημάτων. Αυτοί που νομίζουν ότι σήμερα η Ελλάδα έγινε μπλε και θα είναι αιώνια μπλε κάνουν λάθος» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αυτιάς πετώντας την πρώτη σπόντα. 

Αφού ο Γιώργος Αυτιάς συμβούλεψε τον περιφερειάρχη για τι πρέπει να κάνει από εδώ και στο εξής με τα κονδύλια ο κ. Μουτζούρης είπε: «Κονδύλια υπήρχαν, όμως στο Βόρειο Αιγαίο καταφέραμε να απορροφήσουμε μόνο το 19%. Θα σε πάρω σύμβουλο».

Τότε ο Γιώργος Αυτιάς δεν έχασε την ευκαιρία να εκφράσει το παράπονό του λέγοντας: «μένω δημοσιογράφος, θα σε βοηθούσα αν πήγαινα στις Βρυξέλλες, να σου κόβω κονδύλια. Και να κάνω μεγάλο αγώνα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ στο 5:40:00

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter