Νέα νίκη για τον ΠΑΣ (1-0) επί του ΠΑΟ που χάνει το τρένο για την Ευρώπη

Νέα νίκη για τον ΠΑΣ (1-0) επί του ΠΑΟ που χάνει το τρένο για την Ευρώπη

Από το κακό στο χειρότερο πάει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχασε και στο πρωτάθλημα από τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) και πλέον δυσκολεύει η προσπάθεια του τριφυλλιού να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» με δύο νίκες απέκλεισε τους πράσινους από το κύπελλο και οι επιτυχίες… τρίτωσαν στο πρωτάθλημα κι αυτό μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και σε όλο το πρώτο ημίχρονο είχαν τον έλεγχο του. Στο 9’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Ο Πίρμσαν «άδειασε» τον Σάντσες, έκανε παράλληλο γύρισμα, αλλά ο Σάλιακας προ κενής εστίας πλάσαρε άουτ.

Το 1-0 έγινε στο 19’. Ο Αϊτόρ προσπάθησε να αλλάξει παιχνίδι, αλλά ο Πίρσμαν έβαλε την προβολή, έκοψε την μπάλα και έβγαλε ασίστ στον Μιλιντσεάνου, ο οποίος «εκτέλεσε» τον Διούδη.

Οι «πράσινοι» έπαιζαν λες και έκαναν αγγαρεία και για πρώτη φορά απείλησαν στο 35΄με τον Πούγγουρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα, αλλά δεν μπορούσε να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή.

Στο 62’ σε μία αντεπίθεση του ΠΑΣ, ο Καρτάλης έπιασε το σουτ από τα όρια της περιοχής όμως η μπάλα βρήκε στο σώμα του Σένκεφελεντ. Στο 69’ η μπάλα στρώθηκε στον αμαρκάριστο Μαουρίσιο, ο οποίος δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε. Στο επόμενο λεπτό δυνατό σουτ του Βραζιλιάνου μέσου δεν αιφνιδίασε τον Λοντίγκιν.

O ΠΑΣ έφτασε κοντά στο 2-0 στο 82’. Ο Ντομίνγκεθ πάσαρε στον Παμλίδη, ο οποίος έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

O Aρ. Διαμαντόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κάστρο, Παντελάκης, Βιγιαφάνιες, Πούγγουρα, Ενγκμπακοτό.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Μπρένερ (73’ Λιάσος), Ελευθεριάδης (73’ Παμλίδης), Κρίζμαν (11’ Μιλιντσεάνου, 91’ Εραμούσπε).

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Σάντσες, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Μαουρίσιο, Σανκαρέ (37’ Ενγκμπακοτό), Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ (66’ Χατζηγιοβάνης), Καμπετσής (77’ Καρλίτος), Ιωαννίδης (66’ Mακέντα).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter